hits

Celinahansen.blogg.no

Produktanmeldelse: M.A.C Pro longwear concealer
Dette står skrevet om produktet (Douglas.no)
En lett, flytende concealer fra MAC, som har middels til tung dekkevne og gir en naturlig matt finish i opptil 15 timer. Pro Longwear Concealer er spesielt bra for partiet under øynene og kompenserer forsiktig for misfarging av huden.

Min mening om produktet: 

Jeg har mange meninger om produktet så jeg visste ikke helt hvor jeg skulle starte. Vi kan kanskje starte med pakningen. Den er av glass noe som gjør at man må være forsiktig slik at man ikke mister den i gulvet. Jeg har hørt om mange som har mistet den på gulvet eller i vasken og den har knust i tusen knas og concealeren har vært over alt. Dette har heldigvis ikke skjedd med meg enda *bank i bordet*. 

Concealeren kommer med en pumpe noe som alltid er bra. Det eneste jeg ikke liker er at man ikke kan kontrollere hvor mye som kommer ut. Man trenger bare litt da den er veldig drøy i bruk, men det er ikke mulig å få ut en halv pumpe for eksempel. Uansett hvor forsiktig du trykker får du alltid ut en full pumpe. Jeg føler at mye av produktet blir sløst bort da man ikke trenger en full pumpe med mindre man har mye man må dekke opp. 

Nå er klagene på pakningen unnagjort så nå kan jeg jo si litt om produktet. Denne concealeren er veldig drøy i bruk og man trenger ikke mye i det hele tatt. Man må være litt forsiktig med hvor mye man påfører. Påfører man for mye kan det bli kakete og det ser ikke pent ut. Jeg pleier å bruke en kost til å påføre det der jeg vil ha den før jeg blender det ut med en beauty blender. Dette syns jeg er den beste måten å påføre den fordi med en kost får du en presis plassering av produktet og beauty blenderen tar med seg overflødig produkt og gjør at laget ikke blir for tykt. 

Concealern er godt pigmentert og har en utrolig bra dekkevne. Mange liker ikke å bruke den under øynene fordi de syns den blir for tykk, men om jeg bruker metoden jeg beskrev over til påføring så syns jeg den funker bare fin under øynene. Man må bare bruke et tynt lag og huske å sette concealeren med et pudder for at den skal holde seg på plass og ikke legge seg i linjene under øynene. Den dekker mørke ringer som bare det og urenheter har ingenting de skulle ha sagt mot denne concealeren. 

Konklusjonen her er at jeg elsker selve produktet, men skulle gjerne endret litt på pakningen. Concealeren får to tommler opp fra meg og jeg kan uten tvil anbefale den videre til dere som sliter med å finne en concealer med god nok dekkevne. Denne er rett og slett super!

Har du prøvd denne concealern før? Hva syns du isåfall om den? 


Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

Instagram: @celinahansen HER 

Twitter: @celinahansen HER

Bloglovin: HER

Facebook: HER

Pinterest: HER

Youtube: HER


 

Translate to english

Produktanmeldelse: Nars sheer glow foundation
Dette står skrevet om produktet (Sephora.com)

En glødende, satin finish foundation med en lett til oppbyggbar dekkevne. Denne Sheer glow foundation forbedrer din naturlige hud uten å maske den. Den vektløse formelen fukter huden mens de lysende egenskapene forbedrer hudens utstråling og tekstur og etterlater huden med en lysende, sensuell glød. 

Min mening om produktet

Dette er lett en av mine favorittfoundations. Den legger seg fint på huden og holder lenge. Mitt problem er at de ikke har en farge som er lys nok, men denne i Mont Blanc kan jeg jobbe med og få til å fungere. Jeg savnet også en pumpe, men når produktet inni var så bra, klarte jeg å se forbi det. Jeg brukte denne hver dag i 1-2 måneder og ble ikke lei. Nå er den tom, men jeg får ikke kjøpt den på feelunique lenger. De har den på nettsiden, men sender ikke Nars til Norge lenger. Det gjør at denne foundation er vanskelig å få tak i og skal man bestille den gjennom Sephora, blir det alt for dyrt. Jeg skulle gjerne hatt den igjen, men det får jeg spare til en gang jeg kan kjøpe den i butikk eller at den blir tilgjengelig på en side som sender til Norge. 

Har du prøvd denne foundation? 

Hva syns du isåfall om den? 


Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

Instagram: @celinahansen HER 

Twitter: @celinahansen HER

Bloglovin: HER

Facebook: HER

Pinterest: HER

Youtube: HER

 

Translate to english

Produktanmeldelse: The Balm timeBalm Concealer
Dette står skrevet om produktet (coverbrands.no)

Bruk denne unike myke "anti-wrinkle" concealer hele dagen for å dekke mørke ringer, samt beskytte det omfintlige øyepartiet. Påfør renset ansikt om kvelden og la det virke mens du sover. Time Balm reduserer mørke ringer og linjer. Våkn opp og se fantastisk ut! Inneholder pleiende ingredienser som blant annet vitamin A, C og D og soyabønner olje.​

Min mening om produktet

Dette er, etter min mening, et veldig bra produkt. Før jeg leste om produktet på coverbrands, visste jeg ikke at man kunne bruke denne på kvelden og la den virke over natten. Det skal jeg virkelig teste ut og se om det gjør noe forskjell. Jeg er vant med at concealer er noe man bruker på dagtid, så jeg ble bare litt paff av det, hehe. 

Som dere sikkert skjønner har jeg brukt denne på dagtid. Jeg har brukt den til å dekke opp mørke ringer under øynene i tillegg til å dekke opp urenheter og rødheter i ansiktet. Denne concealeren får en tommel opp av meg når det gjelder dette formålet. Måten jeg bruker denne er at jeg påfører den før jeg påfører foundation. Om jeg har noen urenheter som fortsatt titter frem etter det så tar jeg bare litt ekstra concealer på. Under øynene bruker jeg en annen concealer til å highlighte. timeBalm bruker jeg altså bare til å dekke opp og til det fungerer den utmerket. 

Jeg digger denne concealeren og kommer definitivt til å fortsette å bruke den fremover. Jeg skal også prøve den ut om natten og komme tilbake til dere i et annet innlegg for å fortelle om det ga noe virkning. 

Har du prøvd denne concealeren? Hva er isåfall din mening om produktet?

Var denne produktanmeldelsen til hjelp for deg?


Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

Instagram: @celinahansen HER 

Twitter: @celinahansen HER

Bloglovin: HER

Facebook: HER

Pinterest: HER

Youtube: HER

Translate to english

Produktanmeldelse: Cover FX Custom Cover Drops


Dette står skrevet om produktet (beautybay.com)

Cover FX Custom Cover Drops er et innovativt konsentrert pigment som lar deg tilpasse din foundation.
Custom Cover Drops kan blandes med flytende sminke for å legge til ekstra dekkevne; fra å lage dekkende fuktighetskremer, serumer og oljer fra bunnen av eller øke dekkevnen til din favoritt foundation eller primer. Custom Cover Drops tilby enestående kontroll slik at du kan tilpasse din sminkerutine som aldri før.

Custom Cover Drops er egnet for alle hudtyper og er formulert ved hjelp av Cover FX revolusjonerende Flash Fusion-teknologi, som vektløst forvandler ditt favoritt skjønnhetsprodukt til en lettdekkende tinteller  hele veien til en fullstendig dekkende foundation, avhengig av hvor mange dråper du legger til. Hvert pigment er belagt med lecitin som biokjemisk ligner på huden og sikrer maksimal blendingsevne og den jevneste påføringen mulig.

Min mening om produktet

Dette er virkelig et revolusjonerende produkt. Før denne har jeg ikke vært borti noe lingnende. Jeg har testet disse dråpene med forskjellige foundations, primere og fuktighetskremer og resultatet er overraskende bra. Jeg foretrekker å bruke denne sammen med en foundation for å gi den mer dekkevne, men til sommeren kan jeg lage min helt egne tintet moisturiser bare ved å blande et par dråper inn i fuktighetskremen min.

Jeg bruker som regel bare to dråper som skal gi en middels dekkevne, men man kan bruke opptil fire dråper for total dekkevne. Jeg har prøvd å bruke et par dråper ekstra enn vanlig, men da er det fort gjort at det ser kakete ut. Om du ønsker ekstra dekkevne, ville jeg heller gått inn med en concealer istedenfor et par dråper ekstra av denne. 

Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg elsker dette fantastiske produktet og kan med glede anbefale Custom Cover Drops til absolutt alle. 

Har du prøvd Custom Cover Drops fra Cover FX før? Hva syns du isåfall om produktet?

Var denne produktanmeldelsen til hjelp for deg? 


Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

Instagram: @celinahansen HER 

Twitter: @celinahansen HER

Bloglovin: HER

Facebook: HER

Pinterest: HER

Youtube: HER

Translate to english

Produktanmeldelse: Sigma Beauty Spa Brush Cleansing Glove
Dette står skrevet om produktet (douglas.no)
Sigma Spa Brush Cleaning Glove er utstyrt med åtte innovative rensestrukturer som gjør det enklere og bedre å rense penslene dine. De to nye teksturenre, Refined Plus Eyes og Refined Plus Face, forsterker effekten. Alle teksturene er laget av høykvalitets-silikon.

Min mening om produktet
Etter at jeg begynte å bruke denne vaskevotten fra Sigma så har det vært en lek å vaske sminkekostene mine. Før var det et eneste stort ork. Jeg følte ikke de ble ordentlig rene og jeg ble så utrolig tørr på hendene. Med denne votten er det superenkelt å få rene koster. Det har aldri tatt meg så kort tid å vaske sminkekostene mine som etter at jeg begynte å bruke denne. Det er rett og slett en ny verden og for første gang syns jeg kostene faktisk blir ordentlig rene etter vask. Til og med kostene jeg bruker til foundation ser og føles helt rene ut. 

Denne vaskevotten fra Sigma er rett og slett fantastisk og jeg anbefaler den til alle som eier sminkekoster. Den er så absolutt verdt pengene og nå skjønner jeg ikke hvordan jeg overlevde uten denne rosa lille saken, hehe. 

Jeg har kjøpt min på Douglas.no. Den koster 429,- og er verdt hver eneste krone. Om du ikke vil ha den i rosa så finnes den også i blå, svart og en slags coralfarge. 

Har du et lignende redskap for å vaske sminkekostene?

Var denne anmeldelsen til hjelp for deg?


Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

Instagram: @celinahansen HER 

Twitter: @celinahansen HER

Bloglovin: HER

Facebook: HER

Pinterest: HER

Youtube: HER

Translate to english

Vis flere innlegg