Celinahansen.blogg.no

Produkter jeg har brukt opp #37

Et bilde sier mer enn tusen ord. Jeg har fortalt dere om min kjærlighet for tørrsjampoen fra CoLab mange ganger før og jeg tror ikke fem tomme bokser trenger noe forklaring. Min favoritt gjennom flere år nå og jeg har enda ikke funnet noe som kan slå den. I tillegg så er den billig og da kan man jo ikke ønske seg noe mer. 


Jeg elsker disse age rewind concealerne fra Maybelline. Denne var i fargen brightener og den er så sykt vanskelig å få tak i. Denne concealeren har blitt lett tilgjengelig i Norge nå, men bare i to farger som blir litt for mørk for min hudtone. Finner jeg den igjen kommer jeg til å kjøpe den uten å tenke på det. 

Jeg husker når jeg fikk denne parfymen. Mamma, tante og jeg var på jenteferie i Luleå da jeg var rundt 12-13 år om jeg ikke husker helt feil og mamma kjøpte denne til meg i bursdagsgave siden jeg likte den så utrolig godt. Jeg fikk brukt opp nesten hele flasken før den begynte å lukte rart og tydelig hadde passert sin beste tid. Det er bare litt igjen, men nå er den så gammel at lukten har forandret seg totalt så det er på tide å ta farvel. 

Denne cleansing balmen fra Eve Lom fikk jeg i en beauty boks og dessverre likte jeg den ikke i det hel tatt. Den etterlot seg et ekkelt lag på huden selv etter at jeg hadde renset huden med en vanlig ansiktsrens. Jeg syns heller ikke den fjernet sminke effektivt. Jeg brukte denne kun 4-5 ganger før jeg ga opp og innså at jeg virkelig ikke likte dette produktet. Dette har dog fått mye skryt at andre, men alle har forskjellig smak og forskjellig hud. Denne funket rett og slett ikke for meg, men kan fint være perfekt for noen andre. 

Mac mineralized skin finish natural er virkelig det perfekte settingpudderet. Jeg hadde min i fargen light. Jeg kunne til og med bruke denne under øynene uten at det så kakete ut fordi pudderet er såpass fint som det er. Jeg kommer definitivt til å kjøpe dette pudderet igjen når jeg har brukt opp de jeg allerede har for dette er virkelig det perfekte pudderet for tørr hud. Anbefaler på det sterkeste. 

Oriflame sine produkter er virkelig gode. Jeg har alltid forbundet Oriflame med farmor fordi hun alltid hadde deres produkter hjemme hos seg, men hvert år kjøper jeg pakken de selger i oktober i forbindelse med rosa måned og kreftsaken og de er virkelig gode. Ikke bare lukter de godt, men denne dusjsåpen, håndkremen og lipsylen som kommer i pakken er fantastiske. Disse produktene kan jeg trygt anbefale videre og jeg kommer til å kjøpe de igjen på et eller annet tidspunkt. 

Anastasia brow definer er tidenes enkleste og raskeste brynprodukt. Jeg elsker alle brynproduktene til Anastasia, men denne gjør det bare så utrolig lettvint å fylle inn brynene. Jeg har allerede en backup liggende i skuffen min som jeg skal ta i bruk når jeg har brukt opp den jeg bruker for øyeblikket. Lovelovelove!

Hvilke produkter har du brukt opp i det siste?

Har du prøvd noen av de over?


Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

Instagram: @celinahansen HER 

Twitter: @celinahansen HER

Bloglovin: HER

Facebook: HER

Pinterest: HER

Youtube: HER

Translate to english

Produkter jeg har brukt opp #36


Min absolutt favorittsåpe. De lukter godt, de tilfører huden fuktighet og de er perfekt til barbering. Jeg liker alle luktene og passer på å hamstre når de er på salg. Åh, jeg elsker disse. Jeg finner dem på Vita og hos Cubus så løp og kjøp!

Nyx loose HD powder satt concealeren under øyene veldig bra, men jeg syns den ble litt før tørr for min hud. Jeg prøvde også å bake med dette pudderet, men det ga en gråaktig farge under øynene i tillegg til å tørke enda mer ut. Jeg foretrekker den pressede versjonen fremfor denne. 

Dette er en cleansing oil fra L'Oréal som jeg likte veldig godt til fjerning av sminken. Det eneste som plagde meg etter hvert var den intense lukten. Jeg kommer ikke til å kjøpe denne igjen med det første, men så absolutt en god cleansing oil. 

Jeg kan ikke få skrytt Benefit roller lash opp i skyene nok. Jeg elsker denne maskaraen og den får vippene mine til å se fantastisk ut. Jeg har allerede en ny, uåpnet tube som bare venter på å bli brukt. 

Denne er ikke helt tom, men det er en leave-in kur jeg fikk i en beauty boks for en tid tilbake. Jeg måtte slutte å bruke den for den fikk håret mitt til å føles utrolig fett og skittent ut. Jeg prøvde med forskjellige mengder, jeg prøve å føne det og la det lufttørke, men ingenting hjalp og jeg har veldig tørt, krusete og slitt hår til å starte med. Vet ikke helt hvem den her kunne funket for, men den funket ikke for meg. 

Nyx micro brow pencil er ganske lik Anastasia sin, både i pakning og størrelse på tuppen. Jeg likte den, men jeg foretrekker Anastasia sin mye mer. Jeg vet ikke helt hva det er med denne, men jeg tror kanskje den er hakket for voksete for min smak. Det er mye mulig at jeg kommer til å teste den på nytt på et eller annet tidspunkt, men for nå så skal jeg prøve ut litt andre brynprodukter. 

Dette var en color drama lip kohl fra Maybelline i fargen nude perfection, men som dere ser så er den helt borte, haha. Denne tørket ut leppene mine veldig, men jeg likte fargen så utrolig godt. Jeg pleide å toppe den med en lipgloss og det gjorde det litt bedre, men jeg har andre leppeprodukter jeg foretrekker og kommer ikke til å kjøpe denne igjen. 

Hvilke produkter har du brukt opp i det siste?


Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

Instagram: @celinahansen HER 

Twitter: @celinahansen HER

Bloglovin: HER

Facebook: HER

Pinterest: HER

Youtube: HER

Translate to english

Produkter jeg har brukt opp #35


Det tok meg rimelig lang tid å bruke opp disse gigantene. Dette er Tigi Bed Head sin shampoo og balsam som går på å styrke håret og reparere det. Jeg likte dem, men jeg må innrømme at jeg ble ganske lei av å bruke samme shampoo og balsam i så lang tid. Akkurat nå bruker jeg samme bare i en annen farge. Når jeg en gang blir ferdig med dem, kommer jeg nok til å gå over til noe annet i mindre beholdere. Jeg liker å mixe det litt opp og da er ikke gigantiske størrelser et sjakktrekk. Jeg kommer med andre ord ikke til å kjøpe disse igjen med det første selv om håret mitt virkelig hadde godt av disse. Jeg kan absolutt anbefale dem dersom du er en person som ikke blir lei av å bruke det samme om og om igjen i veldig lang tid for det er virkelig fantastiske produkter. 

Jeg fikk denne dagkremen fra Aqua Derma i julegave i fjor og likte den utrolig godt. Den har en fin pris og gir mye fukt til min tørre hud. Sminke la seg også veldig fint etter å ha brukt denne. Jeg har andre dagkremer jeg vil prøve, men det kan godt hende at jeg kjøper denne igjen for den var utrolig god. 

Denne fra Decléor brukte jeg istedenfor nattkrem og den ga virkelig et fuktighetsboost til ansiktet mitt. Jeg er mer fan av kremer så selv om huden min satt pris på det denne ga så er det ikke helt for meg. Jeg syns den brukte veldig lang tid på å synke inn i huden og jeg er virkelig ikke noe glad i lukten til Decléor sine produkter. Jeg kommer ikke til å kjøpe den igjen. 

Noe jeg derimot absolutt kunne tenkt meg til å kjøpe igjen er dette pudderet fra Nyx. Den setter concealeren under øynene perfekt og er såpass matt at jeg ikke har hatt noe problemer med maskara som smitter av. Det er billig og utrolig bra så jeg kan absolutt anbefale det videre. Kommer mest sannsynlig til å kjøpe dette igjen med mindre jeg finner noe som er enda bedre i kolleksjonen min. 

Jeg var veldig opptatt av å bruke serum for en tid tilbake, men innså til slutt at det bare var et ekstra steg som jeg strengt tatt ikke trengte om jeg hadde en god og fuktighetsgivende krem. Ja, denne fra Kicks var veldig god og luktet utrolig godt, men for øyeblikket har jeg droppet serum i det hele og det store. Om jeg derimot begynner å bruke det igjen, er det mye mulig at jeg kjøper denne igjen. Jeg undervurderer alltid en butikk eller nettside sine egne produkter, men det må jeg slutte med for denne var veldig bra. 

Jeg har virkelig skrapet ut alt jeg klarer fra denne lipglossen fra Makeup Revolution. Denne var i fargen natural pink og var utrolig fin. Som jeg har nevnt alt for mange ganger før, foretrekker jeg leppestifter fremfor lipgloss så jeg kommer ikke til å kjøpe denne igjen med det første. Om jeg plutselig får et innfall om at jeg vil bruke lipgloss igjen er denne en konkurent. 

Eye duty triple remedy fra First Aid Beauty brukte jeg som øyekrem på morgenen. Den har en metallapplikator som gjorde den veldig kald og deilig å påføre under trøtte øyne på morgenen. Den har også et hint av farge som korrigerte de mørke ringene litt. For min del tror jeg denne ga litt for lite fuktighet så jeg skal prøve litt andre øyekremer før jeg eventuelt går tilbake til denne. 

Til slutt min store kjærlighet. Jeg elsker alle Anastasia sine brynprodukter og den mye omtalte brow wizen er intet unntak. Jeg har faktisk til gode å prøve noe fra henne generelt som jeg ikke liker. Jeg har allerede bestilt en ny som er på vei hjem til meg i skrivende stund. 

Hvilke produkter har du brukt opp i det siste?

Noe i dette innlegget som er dine favoritter?


Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

Instagram: @celinahansen HER 

Twitter: @celinahansen HER

Bloglovin: HER

Facebook: HER

Pinterest: HER

Youtube: HER

 

Translate to english

Produkter jeg har brukt opp #34
Jeg har brukt Simple sine wipes i mange år. De er veldig kjekk å ha på de dagene hvor du er så trøtt og sliten at du ikke orker å gå gjennom hele hudpleierutinen eller du bare har lyst til å få av sminken mens du ligger på sofaen/senga. Nå har det jo kommet en micellar versjon i hvit pakning og det er den jeg helst går for om jeg finner den. Jeg syns de er mye bedre og kommer til å fortsette å kjøpe de istedenfor disse i grønn pakning. 

Jeg elsker virkelig denne setting sprayen fra Urban Decay. Denne i chill versjonen er nedkjølende og fuktighetsgivende og passer veldig godt til min tørre hud. De har andre versjoner av denne setting sprayen så det er bare å se om du finner en som passer for det du trenger. Den setter sminken på en fin måte og får bort den puddrete looken i tillegg til å gjøre at sminken holder lenger. Jeg kommer til å kjøpe denne igjen når jeg er tom for de jeg allerede har. 

Dette serumet fra Codage fikk jeg i en beauty boks for en god stund tilbake. Ja, den var helt grei, men jeg kommer ikke til å kjøpe den igjen. Jeg har i grunnen gått litt bort fra å bruke serum de siste ukene etter at jeg ble tom for den jeg brukte. Så langt ser jeg ikke noe forskjell, men om jeg skal begynne å bruke serum igjen, kommer jeg altså ikke til å gå for denne. 

Blendercleanser solid er virkelig et genialt produkt. Det er såpe for sminkekoster/beauty blendere i form av et fast såpestykke. Jeg likte den utrolig godt, men om jeg kommer til å kjøpe den igjen, vet jeg ikke. For øyeblikket bruker jeg Makeup Mekka sin versjon av denne til beauty blenderen og de funger akkurat like godt bare at Makeup Mekka sin er billigere. Til sminkekostene bruker jeg en såpe fra Dr. Bronners så da ser jeg ikke behov for å kjøpe denne igjen akkurat nå. 

Dette micellar vannet fra Darphin fikk jeg også i en beauty boks og jeg likte den ikke overhodet. Den fjernet ikke sminken ordentlig og det var bare et slit å bruke denne. Jeg holder meg til Garnier sitt micellarvann. Det har jeg sverget til ganske lenge nå, det er billig og tar av alt av sminke. 

Hvilke produkter har du brukt opp i det siste?


Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

Instagram: @celinahansen HER 

Twitter: @celinahansen HER

Bloglovin: HER

Facebook: HER

Pinterest: HER

Youtube: HER

 

Translate to english

Produkter jeg har brukt opp #33
Beste tørrsjampoen noen sinne. Ferdigsnakka! Kjøp den på feelunique istedenfor vita da det er halve prisen. Jeg pleier å kjøpe opp til tollgrensen på 350 kr hver gang jeg trenger påfyll og jeg pleier som regel å kjøpe en av hver lukt, hihi. 

En søt liten dusjsåpe jeg fikk i en beauty boks. Den luktet helt greit, men på ingen måte en favoritt. 

Denne nattkremen fra Cosmica tilførte sinnsykt mye fuktighet til huden min i tillegg til at den trekte raskt inn i huden. Den hadde heller ikke noen lukt og har en veldig fin pris. Jeg kjøpte den hos apoteket og jeg tror kanskje jeg kommer til å kjøpe denne igjen når jeg er ferdig med nattkremene jeg allerede har liggende for denne er utrolig bra. 

Det knuser hjertet mitt at min kjære Nars Sheer Glow er tom, men jeg har kjøpt den andre versonen til Nars som heter weightless et eller annet, haha. Gleder meg til å prøve den, men det kan hende jeg kjøper denne igjen på et eller annet tidspunkt. Elsker denne!

Min superfavoritt når det kommer til toner. Denne tar bort absolutt all rester av sminke som måtte være igjen etter rens og den er helt super. Eneste problemet er at de har sluttet å lage den og jeg er snart tom for den jeg bruker nå. Jeg hamstret inn 4-5 stykker da jeg fant ut at de skulle slutte å selge den og nå er de snart tomt. Jeg må med andre ord på leting etter en ny toner. Har dere noen tips?

Hvilke produkter har du brukt opp i det siste?

Har du prøvd noen av de over?


Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

Instagram: @celinahansen HER 

Twitter: @celinahansen HER

Bloglovin: HER

Facebook: HER

Pinterest: HER

Youtube: HER

 

Translate to english

Vis flere innlegg

hits