hits

Celinahansen.blogg.no

Strawberries With Melted Chocolate


God kveld alle sammen. Nå er Lucas lagt og jeg kan endelig oppdatere dere. Det har vært litt hektisk i dag og jeg vil prioritere å være sammen med Lucas når han er våken. Mac-tid kan jeg ha etter hans leggetid. Det vil jeg tro de fleste har forståelse for. 

Her om dagen da jeg var på butikken, så jeg at de gode jordbærene endelig har kommet i butikken. De i kurver vet dere. Jeg er ikke så fan av de som selges hele året for jeg syns ikke de har noe smak. De smaker litt som skittent vann, haha! Disse derimot var utrolig gode og jeg gleder meg til å sluke mange slike kurver iløpet av sommeren. Denne gangen gikk jeg for smeltet melkesjokolade som tilbehør. Det er jo så utrolig godt. De kalde jordbærene med den varme, smeltede sjokoladen. Namnamnam er alt jeg har å si. Jeg syns også det er utrolig godt med vaniljeis til. Det tror jeg kanskje må være favoritten. Jeg vet mange bruker sukker og fløte, men det er ikke jeg så stor fan av. 

I dag har jeg vært på kurs om palliativ omsorg ved livets slutt noe som var veldig lærerikt og utrolig spennende. Det er noe helt spesielt når man behandler brukere/pasienter på sine siste dager og deres pårørende. Det var et utrolig fint kurs som jeg er glad for at jeg fikk bli med på. Nå skal jeg tilbringe resten av kvelden i sofakroken før jeg tar kveld. I morgen har jeg min siste dagvakt før jeg tar helg og den skal tilbringes med Lucas og Alexander når han etterhvert kommer hjem. Jeg skal også prøve å få ordnet litt ordentlig innhold til dere for slik som det har vært i det siste er litt kjipt. Jeg har rett og slett vært slapp og prioritert å slappe av når jeg har en liten stund for meg selv. Nå som jeg skal ha fri i tre dager, får jeg tid til å slappe av, men også kose meg med litt bildeknipsing og skriving av blogginnlegg. Akkurat slik jeg vil ha det hver dag, hehe. 

Måtte dere få en fortsatt fin kveld så snakkes vi mer i morgen. 

Hva har du gjort i dag?


Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

Instagram: @celinahansen HER 

Twitter: @celinahansen HER

Bloglovin: HER

Facebook: HER

Pinterest: HER

Youtube: HER

 

Translate to english

Produkter som ikke funket for meg #1

Jeg viser dere stadig vekk produkter jeg elsker og som jeg har vært fornøyd med, men jeg har enda ikke visst dere produkter som ikke funket for meg. For ja, jeg prøvd mange produkter jeg har likt og som ikke har funket for meg, men jeg har som regel bare kastet dem eller gitt dem bort til noen andre. Jeg har aldri tenkt på at det kunne vært en god idé til et blogginnlegg. 

Fra nå av skal jeg faktisk ta vare på produkter jeg ikke liker og dele de med dere når jeg har fått spart opp noen produkter. Under her har dere seks produkter som rett og slett ikke funket for meg. De kan for all del funke for deg, men for min hudtype, hudtone og mine preferanser så har ikke disse funket for meg. 

Dette er en leppestift fra teeez som jeg fikk i en glossybox for en tid tilbake. Den er utrolig kremete og for min del så ble det påført alt for mye til at det så bra ut. I tillegg passet ikke fargen til min hudtone. Det er en nydelig brunaktig farge som jeg har så lyst til å kle, men jeg gjør det bare ikke, hehe. Den funket bare ikke for meg. 

Det her er Makeup Revolution ultra face base foundation. Jeg elsker nesten alt jeg har prøvd fra merket, men denne fungerte ikke for min hudtype. Den har veldig høy dekkevne, noe som er veldig positivt, men den var alt for matt. Jeg har tørr hud og denne samlet seg på alle de tørre partiene mine og så bare ut som et kakete lag oppå huden min. Om du har fet hud så kan du kanskje prøve denne, men har du tørr hud, ville jeg holdt meg langt unna. 

Garnier sin BB cream har jeg prøvd gang på gang, men fargen light er rett og slett ikke lys nok for meg. De skulle så absolutt fått en lysere farge og de har ikke en mørk nok farge for dypere hudtoner så denne passer ikke til meg. 

Det her er en lipliner fra Sonya i en nydelig, mørk burgunderfarge. Problemet med denne er at den er så tørr at jeg sliter med å påføre den på leppene. Den gir nesten ikke fra seg noen farge og drar og sliter på leppene. Formulaen på denne er rett og slett ikke bra. 

Nok et leppeprodukt som ikke funket for meg. Jeg fikk denne i en eller annen beautyboks. Det er en slags lys leppestift som får meg til å se dø ut når jeg har den på. Jeg har prøvd den over mørkere liplinere og leppestifter for å gi leppene definisjon, men fargen funker ikke for meg. Jeg likte bare ikke dette produktet. 


Denne er dere kanskje overrasket over å se i et slikt innlegg. Jeg har skrytt denne eyelineren opp i skyene, men nå funker den ikke for meg. Den gamle jeg hadde var pigmentert og holdt lenge, men det gjør ikke denne. Fargen blir ujevn og er mer mørkegrå enn svart. Jeg holder meg til de andre eyelinerne jeg elsker istedenfor å tulle med denne, hehe. 

Har du prøvd noen produkter som ikke funket for deg? Hvilke og hvorfor?


Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

Instagram: @celinahansen HER 

Twitter: @celinahansen HER

Bloglovin: HER

Facebook: HER

Pinterest: HER

Youtube: HER

 

Translate to english

Vis flere innlegg