hits

Celinahansen.blogg.no

Skokolleksjon del 7: pensko

Nå har vi kommet til siste del av min skokolleksjon, altså del 7. Her skal jeg vise dere penskoene mine som etter min mening blir alt for lite brukt. 


♥ Sparkly glittersko er perfekt til julesesongen der man pynter seg litt og vil se fin ut. Syns disse er superfine! 

♥ Svarte sko man man vel aldri gå galt med. Disse har åpen tå og nydelig blondedetaljer som jeg syns ser annereldes ut, men veldig fint. 

♥ På bilde nr 2 har dere mine all time favorittsko. Jeg mistet det svarte paret etter en fest for noen år siden og jeg var derfor snar med å kjøpe et nytt par. De har ikke så høy hæl, men med en gang jeg tar de på, føler jeg meg fin og har de derfor i hvit og svart fordi jeg kan bruke de til alt. Disse ser ikke så forferdelig pyntet ut slik at man kan bruke de til hverdags også. Det eneste er at jeg har en tendens til å få gnagsår av disse og da på tærne. Vet ikke helt hva som er galt med tærne mine for de er så sensitive og tåler ingenting. Uansett så elsker jeg disse skoene og håper aldri de blir utslitt! 

Hva syns dere? 

Hva er deres favoritt pensko? 

Translate to english

Skokolleksjon del 6: vintersko

På vinteren er det kaldt ute og da gjelder det å ha gode og varme sko. Det sies jo at er man kald på bena, er man kald i resten av kroppen også. Selv om man skal ha gode og varme sko, så trenger de ikke å se stygg ut. Jeg går lett for støvletter, for da holder jeg meg varm på anklene og litt oppover leggene også noe som er et stort pluss når det er kaldt ute. 

♥ De svarte oppe til venstre er kjempegammel og egentlig ganske skitten som dere kanskje ser, men de er utrolig god å ha på. Disse er litt stor til meg siden de egentlig er mamma sine, men det som er så fint er at jeg kan ha tykke ullsokker i dem slik at de blir ekstra god og varme. 

♥ Øverst til høyre ser dere de nyeste vinterskoene mine. De kjøpte jeg på slag på eurosko i fjor vinter og jeg elsker dem. De sitter overraskende godt på glatt føre og de er superbehagelige å ha på og gå i. Jeg kjøpte disse når jeg var gravid og har absolutt ikke angret. Mitt beste skokjøp noen sinne tror jeg. 

♥ Man kan vel egentlig aldri gå galt med uggs. Dette er fake da, men de ser i grunnen akkurat lik ut. Jeg elsker dem. De er enkel å smette på bena og de er varm. Disse kan man jo egentlig bruke på våren og høsten også, men jeg bruker de mest på vinteren. Det eneste er at de sitter ikke så veldig godt på vinterføre, men det kan jeg overkomme. Jeg er bambi på glattisen nesten uansett hvilke sko jeg har på meg. 

♥ For et litt mer pyntet antrekk liker jeg å gå for hæler. Neders til høyre ser dere et par brune sko meg høye hæler som er utrolig behagelig å gå i. De ser kanskje ikke så veldig pen ut for noen og det syns ikke jeg heller først, men på foten ser de så flott ut og jeg elsker dem. Disse er også gamle og akkurat lik finnes nok ikke i dag, men det finnes jo mange andre fine vintersko med hæl på. 

Hva syns du?

Hva er dine favoritt vintersko?

Translate to english

Skokolleksjon del 5: vår/høst

Vi har kommet til del 5 av min skokolleksjon og her skal jeg vise dere mine vår/høst sko. På våren og høsten er det litt kald, men ikke så kaldt som det er på vinteren at man trenger veldig varme sko, men det er fortsatt ikke så varmt som på sommeren at man kan ha på seg ballerinasko og slike ting. Derfor er vår og høst en litt sånn overgangstid når det gjelder sko. 


♥ Elsker høsten sko og disse har vært mine favoritter i mange år. De er ganske gamle, så man finner de ikke i dag, men det finnes mange andre fine høst og vår sko nå med tanke på at vi går mot høst og kaldere tider. De beige skoene/støvlettene er utrolig gode å ha på og jeg syns de er skikkelig fine. De Svarte er litt lavere, men passer til det meste. Det siste parret er ikke like mye brukt, men jeg liker dem kjempegodt. Eneste grunnen til at jeg ikke har brukt disse like mye som de andre er fordi jeg får veldig fort gnagsår på lilletåa for en eller annen grunn. Jeg liker dem uansett. Vil jeg gå i de i lengre perioder kan jeg bare ta et gnagsårplaster på lilletåa så går det bra.

Hva syns du? 

Har du noen favorittsko til vår og høst?  

Translate to english

Skokolleksjon del 4: treningssko

Her kommer del 4 av min skokolleksjon og i dette innlegget skal dere får se treningsskoene mine. 


♥ Sko fra asics som er utrolig komfortable til innendørstrening. Jeg bruker dem når jeg er på stamina og de er veldig god å jogge med, men også annen type trening. De støtter, demper og sitter kjempegodt på foten. Elsker dem! 

♥ Veldig gamle adidassko som jeg kjøpte på salg på en sportsbutikk da det var veldig inn å gå med joggebukse og joggesko når jeg gikk på mellomtrinnet. De ble også brukt til utegym og er veldig behagelig på foten. Nå brukes de mest når jeg vet at jeg skal stå og gå mye i løpet av en dag. Hadde jeg vært den personen som jogget ute hadde disse vært god til det også.

♥ Allværssko fra salomon som ble brukt som mine vintersko før. Nå brukes de mer som tursko eller sko jeg har på meg når jeg skal gå eller stå i lengere perioder på vinter, høst og vår når det fortsatt er litt for kaldt til å bruke joggesko. 

 

Hva er dine favorittsko når det kommer til trening/tur innendørs og utendørs? 

Translate to english

Skokolleksjon del 3: sommersko

Nå har dere fått sett nye skoinnkjøp og sko jeg har kvittet meg med, så nå skal vi gå over til selve skokolleksjonen og vi starter med sommer. Sommer er min absolutt favorittårstid fordi det er varmt, fint vær og man slipper å gå med tykke jakker, regnjakker, støvler og tunge sko. Jeg er veldig glad i sko som er lett på foten og behagelig å ha på seg. Vil vel si at tøysko er min favoritt.

Her er mine sommersko:

♥ Ballerinasko! Det kan man vel aldri gå galt med. Disse har jeg ikke gådd ordentlig inn enda, så de er fortsatt litt ubehagelige å gå med og kan gi meg gnagsår, men når de er gådd med en stund så blir de mer behagelig. De er jo bare så søte. Jeg har også vært veldig glad i nude/beige og naturlige farger og da passer jo disse perfekt. Elsker dem! De med "diamanter" er fra shoe day og de med sløyfe er fra nelly. De ble kjøpt for noen måneder siden og når jeg ser på nettsiden finner jeg de desverre ikke. 

♥ Flippflopp/sandal aktige sko med sånn du har mellom tærne. Alle har vel sett slike sko før og jeg er vanligvis ikke så veldig glad i slike sko fordi de er ubehagelig eller de gnager mellom tærne og på risten. Disse derimot er veldig behagelig og overraskende god å gå med. De minner meg om sommer og syden og de er jo ganske pene også. Disse har jeg hatt i mange år og jeg husker ikke helt hvor de er kjøpt. Husker ikke om de er kjøpt i Norge en gang, men jeg liker de veldig godt.

♥ Jeg sparer det beste til sist og det er tøysko. Jeg hadde mange fler, men som dere så, så kvittet jeg meg med to par også har jeg kvittet meg med flere tidligere fordi de var 100% slitt. Disse er de to jeg har igjen. Det er mine lave converse og er par i en blå/turkis farge som er litt høyere. Liker begge disse veldig godt, men conversene kan man alldri gå galt med. Det eneste jeg mangler og som jeg virkelig vil ha er et par høye converse, men det får jeg gå til innkjøp av ved en senere anledning. 

 

Nå går det veldig mye i sminke, sko og mote på bloggen, men er det noe annet eller noe spesifikt innen de sjangerne dere vil lese om? Har dere noen temaer eller et eller annet i nyhetsbilde dere vil jeg skal ta opp? Er det noen spesielle videoer dere vil se? Er åpen for alle muligheter for å kunne variere litt mer her på bloggen. Kom med ideer og ønsker også skal jeg oppfylle dem så godt jeg kan! 

Hva syns dere?

Hva er deres favoritt sommersko? Legg gjerne igjen en link dersom de ligger på nettet :) 

 

Translate to english

Vis flere innlegg