hits

Celinahansen.blogg.no

15 spørsmål

1. Hvor gammel er du om 5 år? Om fem år er jeg 26 år. Huff, det hørtes gammelt ut, haha. 

2. Hvilken film så du sist? Tror jeg så siste halvdel av Rush Hour 3 for noen uker siden. Jeg ser veldig lite på film og er helt klart et seriemenneske.

3. Hvilken dessert er din favoritt? Jeg er ikke noe særlig glad i desserter. Jeg er mer glad i kake og softis. Nam!

4. Er du en morgen eller kvelds person? Jeg skulle virkelig ønske jeg var en morgenperson. Jeg tror ikke jeg er noen av delene egentlig. Jeg er mest effektiv på ettermiddagen. 

5. Hva drikker du helst til frokost? Jeg drikker enten appelsinjuice med fruktkjøtt eller melk og gjerne en kopp kaffe om jeg har tid. 

6. Hva har du spist i dag? I dag har jeg spist to brødskiver, en club sandwich og vi har akkurat spist mamma sine pannekaker til middag. 

7. Vil du ha barn? Jeg har allerede en fantastisk liten gutt og ønsker meg helt klart flere barn. 

8. Hvilken side sover du på i sengen? Når du står ved fotenden så sover jeg på venstre side uansett hvor vi befinner oss. Enten om det er på hotell, på besøk hos noen eller hjemme. 

9. Hva bruker du helst penger på? Min guilty pleasure å bruke penger på er helt klart sminke og skjønnhetsprodukter. Jeg må bli flinkere til å kjøpe meg nye klær istedenfor, men sminke er virkelig min store svakhet. 

10. Er du sosial? Jeg er en veldig sosial person, men jeg trives også veldig godt i eget selskap der det er helt stille rundt meg og jeg kan få en skikkelig time-out. Det handler om balanse. 

11. Har du noen gang mistet en telefon i gulvet? Alt for mange ganger, men det var da jeg mistet den i asfalten nå i sommer at den knuste og sluttet å virke. 

12. Når var sist gang du trente? Alt for lenge siden. Det må ha vært før sommeren og det klør i hele kroppen etter å komme tilbake i gode rutiner på treningsfronten. 

13. Når fikk du bot sist? Jeg har faktisk aldri fått bot for noe som helst. 

14. Når så du din beste venn sist? Caroline og jeg hadde en skikkelig koselig kveld her på lørdag der vi bare snakket og catchet opp. Trenger mange flere slike kvelder!


Bilde: Pinterest

15. Hva gjør du helst på søndager? Det varierer. Aller helst gjør jeg ingenting og bare slapper av før en ny uke braker løs, men av og til får jeg ånden over meg og klarer ikke å sitte i ro. Da er det husarbeid og organisering som gjelder. 

Hva er dine svar på disse spørsmålene?


Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

Instagram: @celinahansen HER 

Twitter: @celinahansen HER

Bloglovin: HER

Facebook: HER

Pinterest: HER

Youtube: HER

 

Translate to english

Hva irriterer meg mest i hverdagen?

1. Hvor gammel er du om 5 år? Om 5 år jeg 25 år og halvveis til 50, hehe. 

2. Hvem har du vært med i minst to timer i dag? Med tanke på at dette innlegget skrives på morgenen før jobb så må det bli mine arbeidskollegaer og etter jobb blir det vel Alexander og Lucas også. Så forløpig har jeg ikke vært sammen med noen andre enn meg selv. 

3. Hvor høy er du? Det er veldig lenge siden jeg målte meg, men jeg tror jeg er rundt 170 cm høy.

4. Hvem var den siste personen du ringte? Alexander.

5. Hvem var den siste personen som ringte deg? Alexander der også, hehe. 

6. Hvilken film så du sist? Jeg ser nesten ikke filmer, men jeg ser masse serier. Den siste filmen jeg så var "Fly" sammen med Lucas, hehe. Det går mest i barnefilmer her i huset. 

7. Hva stod i den siste tekstmeldingen du fikk? "Har avtalt med Alex at vi maler i morgen kl. 10" fra moren til Alexander så da blir det fremgang, jippi!

8. Foretrekker du å ringe eller tekste? Jeg har egentlig ingen av delene som jeg foretrekker mer enn den andre. 

9. Hva er ditt favorittsted? Mitt favorittsted er der familien min er. Så lenge jeg er sammen med dem så er jeg fornøyd.

10. Hvilket sted liker du minst? Er et lov å si kjøkkenet? haha. Jeg liker virkelig ikke å lage mat.

11. Hva irriterer deg aller mest i hverdagen? Det er masse som irriterer meg i hverdagen, men det som er verst er idioter bak rattet som ikke holder vikepliken og ikke tar hensyn til andre i trafikken. Noen burde rett og slett ikke hatt sertifikat!

12. Hva er det siste bildet du tok med telefonen? Jeg tar nesten aldri biler med telefonen siden jeg som regel har kameraet tilgjengelig så dette er det siste bildet jeg tok da vi var påtur hjem på juleferie for noen uker siden, hehe. 

13. Har du noen kjæledyr? Vi har faktisk en hamster som jeg ikke har vist dere enda. Hun heter Molly og er en dverghamster. Hun er kjempeskjønn. Jeg har også en katt som heter Safira som bor hjemme hos mamma og dem. 

14. Når stod du opp i morges? Jeg sto opp 05:30 siden jeg skulle på jobb. 

15. Hvor er du om 10 år? Om ti år bor i forhåpentligvis i et større hus, kanskje i en større by. Vi er godt etablert i jobber vi elsker og Lucas har forhåpentligvis fått en lillebror eller lillesøster. Kanskje er jeg gift også, hvem vet?

16. Chips eller godteri? Jeg liker begge deler, men tror jeg foretrekker godteri. 

17. Hvilket klipp på YouTube fikk deg til å le sist? Jeg ser så masse på youtube og det skal ikke så mye til for å få meg til å le så det vet jeg faktisk ikke. 

18. Hva er din beste egenskap? Min beste egenskap må vel være at jeg er veldig omsorgsfull.

19. Hva er du dårligst til? Jeg er ekstremt dårlig til å komme meg på trening og til å motivere meg selv til å være effektiv i hverdagen. Når kvelden kommer, har jeg jeg helst lyst til å slappe av istedenfor å løpe rundt å gjøre ting som egentlig burde gjøres. 

20. Hva er du iført når du sover? Ingenting, rett og slett. 

21. Hvem ringer du til når du er forbanna? Når jeg er forbanna ringer jeg enten Caroline, Frida eller mamma. De tre forstår meg veldig godt og skjønner hvor jeg kommer fra og hvorfor jeg er forbanna. De har heller ikke noen problem med å fortelle meg om jeg er urimelig eller ikke, hehe. 

22. Hva er den største premien du har vunnet? Jeg har vunnet livets lotteri med å få en hærlig liten gutt, men om vi tenker på pengepremier så vant jeg vel 100 kr på et flakslodd for mange år siden. 

23. Hva er det rareste du noen gang har spist? Da jeg var yngre, spiste jeg rundstykke med bringebærsyltetøy og egg oppå. Det var det beste jeg visste og spiste det hver lørdag til frokost. Jeg har smakt det i ettertid og det er jo faktisk veldig ekkelt, haha. 

24. Har du noen piercinger? Jeg har hull i ørene også har jeg hatt hull i navelen og i tungen, men disse er tatt ut og hullene er grodd igjen. 

25. Hva hører du på akkurat nå? Akkurat nå er det helt stille rundt meg og det er veldig godt. 

26. Hvilken is er din favoritt? Softis, uten tvil!

27. Kan du skifte olje på en bil? Jeg kan ikke skifte olje, men jeg kan både sjekke oljen og fylle på. 

28. Liker du kaffe? Ja, og kaffe er helt nødvendig i hverdagen for min del. 

29. Hva foretrekker du å drikke til frokosten? Da drikker jeg helst et glass melk eller appelsinjuice med fruktkjøtt. Og kaffe da, selvfølgelig ;-)

30. Norge på sitt beste? Når det er sommer, sol og varmt ute. Da har jeg det godt!

31. Hva er det siste du kjøpte? Det siste jeg kjøpte var malingen til soverommet og i morgen skjer det! Da kommer vi endelig et skritt nærmere å få ferdig soverommet. 

32. Har du noen gang vært innlagt på sykehus? Jeg var innlagt på sykehuset på jeg fjernet mandlene da jeg var 6 år også var jeg jo innlagt da jeg fødte Lucas. Dette er det første bildet jeg tok av han. 

33. Snakker du andre språk enn norsk? Jeg kan engelsk flytende og har forståelse for svensk. Dansk forstår jeg dersom de snakker veldig sakte, men jeg kan ikke snakke det selv. 

34. Hvilken dessert liker du best? Jeg er ikke så glad i noen desserter, men gi meg litt kake så blir jeg fornøyd. 

35. Banner du mye? Jeg banner bare når jeg er sint, for å få frem et poeng eller hvis jeg slår meg. Sparker jeg lilletåen inn i noe eller dunker albuen i noe så kan det komme noen saftige gloser ja. 

36. Hvilke gode nyheter fikk du sist? Den siste gode nyheten jeg fikk var da jeg fant ut hvor jeg skal være på neste lærlingplass. Jeg fikk der jeg hadde ønsket meg og jeg er storfornøyd!

37. Eier du noen verdifulle smykker? Nei, det gjør jeg ikke. Ikke pengeverdi hvertfall, men jeg har et par ringer og smykker som har verdi for meg på andre vis. 

38. Hva foretrekker du å bruke penger på? Kunne jeg valgt hva jeg skulle brukt alle mine penger på så hadde det vel vært sminke og reiser, hehe. Jeg er avhengig av sminke, ikke døm meg, haha!

39. Fortell tre ting som leserne ikke vet om deg! Det er ikke så lenge siden jeg hadde et innlegg om ting dere ikke vet om meg så jeg er tom for dem, men jeg skal oppdatere dere når jeg kommer på noen. 

40. Hva er dine planer for helgen? I helgen har jeg fri så jeg skal ta det helt med ro og slappe av med min lille familie. 

Hva syns du om innlegget?

Har vi noen av de samme svarene?


Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

Instagram: @celinahansen HER 

Twitter: @celinahansen HER

Bloglovin: HER

Facebook: HER

Pinterest: HER

Youtube: HER

 

Translate to english

"This or that" tag

Sminke

Blush eller bronzer? Helst begge deler, men hvis jeg må velge hadde jeg tatt bronzer.

Lipgloss eller leppestift? Jeg foretrekker uten tvil leppestift.

Eyeliner eller maskara? Her vil jeg også helst ha begge deler, men hadde tatt maskara om jeg bare kunne valgt en. 

Foundation eller concealer? Nok en gang vil jeg ha begge deler, noe jeg bruker hver gang jeg sminker meg, men med en godt dekkende foundation, skal jeg vel klare meg med bare det. 

Naturlig eller fargerik øyenskygge? Naturlig

Svamper eller koster? Jeg liker å bruke svamp (beauty blender/real techniques complexion sponge) til foundation, concealer og evt kremkonturering, men jeg hadde klart meg fint med bare koster. 

  

Negler

Opi eller Essie? Essie

Lange eller korte negler? Hadde sagt lange om mine ikke knakk med en gang de fikk litt lengde. Foretrekker så klart lange negler. 

Falske eller ekte? Helst ekte.

Lys eller mørk neglelakk? Det varierer litt på årstid, men tror jeg må gå for lys. 

Dekor på neglene eller ikke? Jeg har aldri likt dekor på neglene. Da må det isåfall være i form av mønster med neglelakk. Liker ikke bling på neglene altså. 

 

Fashion

Joggebukse eller jeans? Joggebukse hjemme, jeans ellers.

Kjole eller skjørt? Kommer ann på anledningen. Kjole til fest og finere anledninger og skjørt til hverdags. Jeg er også glad i strikkakjole til hverdags så denne var vanskelig. Jeg klarer ikke å velge!

Striper eller prikker? Striper.

Høye hæler eller flate sko? Høye hæler for stil og eleganse, flate sko for komfort. 

H&M eller Cubus? Før ville jeg sagt H&M, men Cubus har fått utrolig mye fint. 

Bik Bok eller Monki? Har aldri handlet på Monki så det må bli Bik Bok. 

 

Hår

Hårspray eller hårgele? Hårpray.

Langt eller kort? Hadde du spurt meg for 4-5 måneder siden, hadde jeg svart langt, men nå elsker jeg det korte håret mitt. 

Lyst eller mørkt? Jeg liker min naturlige hårfarge som er en mørk blond farge, men jeg syns også det er morsomt å gå litt mørkere fra tid til annen. Jeg har til gode å prøve på en lysere farge enn min naturlige farge. 

Opp eller ned? Etter at håret mitt ble kort, foretrekker jeg å ha det ned. Det er liksom ikke så langt og tungt lenger og heller ikke noe særlig i veien slik det var før. Akkurat nå liker jeg å ha det ned. 

Hva syns du om innlegget? 

Har vi noen av de samme svarene? 


Hvis du likte innlegget, hadde jeg satt pris på om du trykte på liker-knappen nederst i innlegget.
Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

Instagram: @celinahansen HER 

Twitter: @celinahansen HER

Bloglovin: HER

Facebook: HER

Pinterest: HER

Translate to english

"The me time" tag

1. Hva ser du på eller leser under "me time"? Enten ser jeg på en serie ellers leser jeg i boken jeg holder på med i øyeblikket. 

2. Hva har du på deg? Jeg har som regel på meg det mest komfortable jeg eier i tillegg til et pledd godt tullet rundt meg. Dyna er også en storfavoritt. 

3. Hva er dine "me time" skjønnhetsprodukter? Under "me time" tenker jeg ikke så mye på skjønnhet. Fra tid til annen kan jeg ha på meg en ansiktsmaske i tillegg til at jeg alltid har lypsyl og håndkrem lett tilgjengelig. 

4. Hva er din favorittneglelakk for øyeblikket? Nå er det veldig lenge siden jeg har hatt neglelakk på, men min all time favoritte har jeg pratet om mange ganger før. Den er fra Essie og heter buy me a cameo.

5. Hva spiser eller drikker du? Helst en sjokolade og litt brus. Jeg er også en sucker for pizza. 

6. Har du noen gang "me time" utendørs? Om det er sol og varmt ute, ligger jeg gjerne ute i solen med en god bok. 

7. Ville du noen gang gått på kino alene? Det er ikke noe problem for meg å gå på kino alene, men jeg foretrekker selvfølgelig litt selskap. 

8. Hva er din favoritt nettbutikk? Åh, herregud. Hvor skal jeg begynne? For mote liker jeg Nelly, Bubbleroom og Zalando som jeg kommer på. Kjøper generelt sett lite klær. Når det kommer til sminke derimot liker jeg Sephora, lookfantastic, feelunique, beautybay, makestyle, coverbrands, douglas, blush og blivakker som jeg kommer på nå i farten. Jeg elsker å sitte skrolle nedover sidene med sminke fra alle mulige merker. 9. Noe å tilføye? Hva gjør du ellers under "me time"? Under "me time" liker jeg å ha det rolig. Jeg blir mest avslappet hvis jeg er alene hjemme. Da slipper jeg å tenke på eller ta hensyn til noen andre noe jeg gjør uansett ellers. Litt alenetid har alle godt av. 

Hva gjør du under "me time"?

Har vi noen av de samme svarene?


Hvis du likte innlegget, hadde jeg satt pris på om du trykte på liker-knappen nederst i innlegget.
Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

Instagram: @celinahansen HER 

Twitter: @celinahansen HER

Bloglovin: HER

Facebook: HER

Pinterest: HER

Translate to english

Video: Høstfavoritter tag 2015

Hei dere. Nå har jeg endelig publisert min første video. Husk at dette er min første video og den er ikke perfekt. Øvelse gjør mester så etter hvert vil sikkert videoene mine bli bedre. Kom gjerne med forslag til forbedringer. Er lyden god nok? Er lyset bra nok? Er kvaliteten bra nok? Jeg har alltid rom for å forbedre meg og takker for tips. Kom også med ønsker til hvilke videoer dere vil se i fremtiden. Alt av informasjon fra videoen blir skrevet i informasjonsboksen under videoen på youtube - HER
Jeg lurer også på om dere vil at videoene skal legger ut her på bloggen eller om dere bare vil ha en link som tar dere rett til youtube. Alle ønsker blir vurdert.
Nå skal jeg slutte å bable og la dere se videoen. Jeg håper du liker den!
Nå er jeg veldig spent på hva dere syns! Del i kommentarfeltet her eller på youtube. Husk å abonner HER for ikke å gå glipp av fremtidige videoer.

Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

Instagram: @celinahansen HER 

Twitter: @celinahansen HER

Bloglovin: HER

Facebook: HER

Pinterest: HER

Youtube: HER

Translate to english

Vis flere innlegg