hits

Celinahansen.blogg.no

Beauty Wants #2 - Sephora Edition

Nå begynner det å bli veldig lenge siden sist jeg delte noen beauty wants med dere. Derfor har jeg gått gjennom ønskelisten min på Sephora og plukket ut en del produkter som jeg lengter etter å klikke hjem. Håper dere liker innlegget og del gjerne dine beauty wants i kommentarfeltet!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

♥ Tarte Tartelette in bloom clay eyeshadow palette 

♥ Tarte Rainforest of the sea skin twinkle lighting palette

♥ Tarte Rainforest of the sea - water foundation​

Bachelorette - Lolita II - Lolita - Melancholia - Requeim - Bow N Arrow - Lovesick - Mother - Berlin

♥ Kat Von D Everlasting liquid lipstick♥ Marc Jacobs Perfecting coconut face primer

♥ Marc Jacobs Re(marc)able full cover foundation concentrate

♥ Marc Jacobs Velvet noir maskara

♥ Make Up Forever Ultra HD invisible cover foundation

♥ Make Up Forever Ultra HD foundation stick

♥ Make Up Forever Ultra HD concealer

♥ Viseart Eyeshadow palette - neutral matte

♥ Kevyn Aucoin Celestial powder - candlelight

♥ Too Faced Hangover Replenishing face primer

Har du noen beauty wants?

Ønsker vi oss kanskje noe av det samme?


Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

Instagram: @celinahansen HER 

Twitter: @celinahansen HER

Bloglovin: HER

Facebook: HER

Pinterest: HER

Youtube: HER

Translate to english

Beauty wants #1

 Jeg ser youtubevideoer hver dag og finner stadig nye produkter jeg har lyst på. Derfor tenkte jeg å begynne å komme med beauty wants innlegg litt her og der. Det kan være alt fra sminke, hudpleie og hårpleie til sminkekoster og varmestylingsredskaper til håret. Alt innen beauty med andre ord. Jeg har jo beauty shop stop for øyeblikket, men det skader vel aldri å se ;-)

Under her har jeg en bitteliten prosentdel av alt som står på ønskelisten innen sminke. Flere produkter kommer etter hvert, men tenkte å starte i det små.

Alle produktene under finner du hos feelunique.com. Jeg har handlet hos nettbutikken mange ganger før og har aldri hatt noen problemer med dem. Dette har jeg ikke prøvd selv, men om ut må betale moms/toll (dersom du bestiller for over 350kr) så betaler feelunique det tilbake om du ber dem om det. Bare google det så finner du fremgangsmåten. 

Nars all day luminous weightless foundation  //  Nars radiant creamy concealer  //  Nars audacious lipstick - Anna

Nars har endelig kommet til feelunique og er dermed lett å få tak i for oss i Norge. Det er blandede følelser om foundation over, men jeg vil likevel teste den ut som den sminkejunkien jeg er, hehe. Concealeren har det vært utrolig mye hype rundt, men det er også noen som ikke har likt den noe særlig. Derfor vil jeg teste den ut og se om den fungerer for meg. Audacious leppestiftene fra Nars har også vært utrolig hypet, både for pakningen, som er magnetisk, formulaen, som er matt og samtidig komfortabel og for holdbarheten på leppene. Fargeutvalget er også helt upåklagelig og det er mange av de jeg vil ha, blandt annet Anna som dere ser over. 

Urban Decay moondust eyeshadow - solstice - moonspoon - space cowboy

Disse øyenskyggene er utrolig pigmentert og nydelige etter hva jeg har sett på video og disse tre fargene står høyest på ønskelisten. Jeg ser bare for meg hvor fine de ville vært over hele øyelokket med en lett definert globallinje. Jeg kjenner inspirasjonen blomstrer bare jeg ser disse. 

Urban Decay naked smokey palette

Av alle naked palettene Urban Decay har kommer ut med, tror jeg denne er min absolutte favoritt og det klør i fingrene etter å få tak i denne altså for fargene er bare helt fantastiske og paletten har så varierte øyenskyggefarger. Jeg ser bare for meg hvilke looker jeg kan skape med denne og det er bra mange, nettopp på grunn av fargevariasjonen.

Dior lip maximizer

Dette er en lipgloss på en måte som skal gi leppene et lite boost og få dem til å se litt større ut. Jeg har ikke testet den ut, men den skal visst ha en prikkende følelse slik som buxom lipglossene har. Jeg har testet en annen lipgloss fra Dior tidligere som føltes veldig behagelig på leppene så denne har jeg utrolig lyst til å prøve ut. 


The Balm nude tude  // The Balm nude dude

Jeg har kun prøvd en palett fra The Balm og det er den orginale meet matt(e). Jeg var veldig fornøyd med kvaliteten på øyenskyggen og de to palettene over har nydelige farger. Jeg har jo også litt obsessed med øyenskyggepaletter og får aldri nok av dem. Jeg vil gjerne ha alle palettene jeg, hehe. 

Hvilke produkter ønsker du deg for tiden?

Har du noen av disse produktene?


Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

Instagram: @celinahansen HER 

Twitter: @celinahansen HER

Bloglovin: HER

Facebook: HER

Pinterest: HER

Youtube: HER

Translate to english

Min ønskeliste til jul

Her har dere min ønskeliste til jul. Det er litt forskjellige ting her, men jeg har lyst på alt sammen, hehe. Kanskje du finner litt inspirasjon til hva du kan ønske deg også. 


1. HER  //  2. HER  //  3. HER

1. HER //  2. HER (farge: Snow)  //  3. HER

STOR  //  MEDIUM  //  LITEN

Reimer til Apple Watch

Kjøkkenmaskin fra Bosch


Dittgavekort  //  Spendon gavekort

 

Sånn. Det var årets julegaveønsker for min del. Om jeg måtte velge en gave som står helt øverst på ønskelisten så må det være vesken fra Michael Kors. Den har jeg siklet på en god stund. Når det er sagt så har jeg forsåvidt siklet på nesten alt her en god stund så egentlig så er det vanskelig å velge. Jeg vil ha en kjøkkenmaskin sånn at baking kan bli lettere og de vasene fra Kähler har jeg faktisk hatt lyst på siden jeg så de for første gang. 

Jeg må bare si at jeg blir takknemlig for alle gaver jeg får fordi det er tanken som teller og det at noen har brukt tid eller penger på at jeg skal få en gave på julaften så er jeg fornøyd. I år har jeg allerede fått det alle største ønske mitt oppfylt og det er å få feire jul sammen mamma og dem hjemme i Svolvær. Jeg fikk jo vite at jeg har fri på julaften siden jeg måtte ta en fridag så da går turen hjem på lillejulaften og herregud som jeg gleder meg. 

Hva ønsker du deg til jul?

Har vi noen av de samme ønskene?


Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

Instagram: @celinahansen HER 

Twitter: @celinahansen HER

Bloglovin: HER

Facebook: HER

Pinterest: HER

Youtube: HER

Translate to english

Designer bags on my wishlist

Jeg har nevnt for dere en gang før at jeg elsker designervesker til tross for at jeg ikke eier noen selv. Jeg tenkte å vise dere flesteparten av dem som står på ønskelisten min nå. Dette er hvertfall de jeg kom på i farten. Jeg kunne gjerne hatt alle disse i forskjellige farger, men dette er langt utenfor min økonomiske grense. En vakker dag derimot, skal jeg eie en designerveske. 

Dette er vel strengt tatt i designer sånn som vi tenker, med utrolig stive priser. Denne er ganske overkommelig i pris. Dette er vesken Nelia fra Caroline Berg Eriksens kolleksjon med Adax. Jeg må si jeg liker hele kolleksjonen utrolig godt. Kanskje det er fordi veskene minner meg veldig om Givenchy Antigona veksene som jeg har listet opp under her. Uansett så syns jeg Caroline gjorde en utrolig god jobb med disse veskene og de ser smashing ut. 

Her har dere den vesken som kanskje står høyest på ønskelisten min. Givenchy Antigona er bare en helt nydelig veske. Jeg har en etterligner som jeg kjøpe fra ebay, men jeg må si at jeg har veldig lyst på orginalen. De to første bildene er vel i størrelsen medium og den siste som er grå er en mindre versjon som jeg syns var utrolig søt og fin. Pursegoals!

Hvem vil vel ikke ha en klassisk chanel veske? Jeg har hvertfall veldig lyst på en. Den til venstre er en av de mer klassiske veskene og den til høyre er boybagen fra chanel. Jeg tror jeg heller ville valgt boybagen faktisk, men begge to er nydelige. 

Så har vi kommet til Louis Vuitton. Deres vesker er bare nydelige og finnes i utrolig mange fine varianter. Til venstre ser dere bandouliere speedy 25 i empriente print og det er den jeg har mest lyst på, men jeg liker også neverfull modellen med monogram print som dere ser til høyre. Nydelige vesker begge to. 

Nest siste er fra Philip Lim 3.1. Begge bildene er av samme veske, men i forskjellige farger. Helt ærlig liker jeg den svarte best, men den hvite er også litt fin. Den er ikke helt kritthvit, men er litt mer offwhite noe jeg liker veldig godt. Jeg forelsket meg bare helt i gulldetaljene på den svarte vesken så hadde jeg hatt valget mellom en av dem så hadde det nok blitt svart. Siste vesken ut en er denne fra Rebecca Minkoff. Dette er mini mac vesken hennes i svart og nok en gang har denne vesken nydelige gulldetaljer. Jeg har så lyst på denne vesken at jeg har ikke ord. Den er så fin, men samtidlig enkel. 

Hvilken designerveske sikler du etter for tiden? 

Har vi noen av de samme på ønskelisten?


Hvis du likte innlegget, hadde jeg satt pris på om du trykte på liker-knappen nederst i innlegget.
Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

Instagram: @celinahansen HER 

Twitter: @celinahansen HER

Bloglovin: HER

Facebook: HER

Pinterest: HER

Translate to english

Shoe wanties

//Inneholder annonselinker// 


1. HER //  2. HER  //  3. HER

1. HER //  2. HER //  3. HER

1. HER //  2. HER //  3. HER

1. HER //  2. HER //  3. HER

Se så mange herlige sko! Disse står på ønskelisten min og noen av dem er faktisk på tur i posten til meg as we speak. De eneste skoene jeg har kjøpt i det siste har vært joggesko og jobbsko så det skal bli deilig å ha noen nye litt finere sko og boots jeg kan boltre meg i fremover. Jeg liker å pynte meg, men jeg syns det er så kjedelig når jeg bare har noen få sko å velge mellom. Luksusproblem, i know, men åh så gøy det skal bli. Endelig kan jeg kvitte meg med vonde og ødelagte sko som bare ligger i skapet for å ha litt valgmuligheter. Sko jeg har hatt i opp til fem år skal ut og nye skal inn. 

Har du kjøpt deg noen nye sko i det siste?

Så du noen sko her du likte? 


Hvis du likte innlegget, hadde jeg satt pris på om du trykte på liker-knappen nederst i innlegget.
Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

Instagram: @celinahansen HER 

Twitter: @celinahansen HER

Bloglovin: HER

Facebook: HER

Pinterest: HER

Translate to english

Vis flere innlegg