Produkter jeg har brukt opp #7

♠ Jeg liker å lukte godt og vil ikke være den personen som får folk til å holde seg for nesen når jeg går forbi. Det finnes alt for mange som ikke har oppdaget deodorant eller som bruker en feil deodorant for kroppen sin. Heldigvis har ikke jeg en intens kroppslukt (TMI) men jeg vil fortsatt ha en deodorant som virker og som lukter godt. Den fra Palmolive lukter himmelsk, men den varer ikke hele dagen. Den fra Sterilan derimot holder hele dagen. Denne har ikke noe særlig lukt i det hele tatt. Dette er den jeg bruker mest, men det negative med den er at den smitter av på klær siden det er en hvit deo stick istedenfor å være flytende og ikke vises noe den fra Palmolive ikke gjør. Derfor har jeg som regel begge disse to stående på badet så kan jeg se ann anledningen. Liker begge to og har kjøpt begge to igjen. 

♠ Jeg liker å ha glatte legger, men av og til kan det være et ork å begynne å barbere leggene hvis du har latt håret gro litt for lenge. Med Veet hair removal cream er ikke det noe problem lenger. Du smører på kremen, lar den virke også “skraper” du av med verktøyet som følger med kremen. Alt håret er borte når du er ferdig og legge føles glatt og fin. Jeg har ikke kjøpt denne igjen enda, men jeg kommer garantert til å gjøre det. 

♠ Jeg vet ikke hvor interessant det er for dere å vite hvilken tannkrem jeg bruker, men jeg slenger den med likevel. Denne fra Colgate har en skikkelig god, sterk mintsmak, men jeg har andre tannkremer jeg liker bedre. Jeg skal ikke si at jeg aldri kommer til å kjøpe denne igjen for det var en god tannkrem. 

♠ Dette er min absolutt favoritt dusjsåpe. Denne fra Dove er så kremete og den hydrerer huden i tillegg til å gjøre den ren. Denne egner seg spesielt godt til barbering av leggene nettopp på grunn av den kremete konsistensen og at det hydrerer. Jeg kommer til å kjøpe denne igjen når jeg bare finner den igjen. Det er nemlig ikke alle butikker som har den, men når jeg finner den skal jeg kjøpe flere sånn at jeg ikke trenger å gå tom. De har også andre lukter som jeg vil prøve, men lukten på denne var også himmelsk. 

Hvilke produkter har du brukt opp i det siste? 

Hvis du likte innlegget, hadde jeg satt pris på om du trykte på liker-knappen nederst i innlegget.

Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

 

Instagram: @celinahansen HER 

 

Twitter: @celinahansen HER

 

Bloglovin: HER

 

Facebook: HER

    1. Har du prøvd Sterilan sine roll-on? De smitter ikke av på klærne og holder deg tørr og luktfri hele dagen 🙂 Varianten blooming freesia lukter helt nydelig.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg