Morgenidyll

Ja, det er kanskje overskyet her hos oss, men Lucas og  jeg har fortsatt hatt en idyllisk morgenstund ved kjøkkenbordet. Vi har fortært frokosten og bablet i et sett, hehe. Lucas sitter på gulvet og leker og jeg koser meg med kaffekoppen og vann mens jeg skriver til dere. Jeg var så flink å drikke vann da jeg var hos mamma og dem, men siden jeg kom hjem, har jeg nesten ikke fått i meg vann. Det må endre seg hvis ikke går jeg konstant med vondt i hodet. Vann for the win, right? 

Denne termokoppen forresten, er helt fantastisk. Caroline hadde en slik en sist gang jeg var hos henne og jeg husker at den var så godt å drikke av og vannet holdt seg kaldt og friskt så lenge. Denne må dere nesten bare prøve. Den kan brukes til varm eller kald drikke, men jeg kommer bare til å bruke den til vann siden jeg har en annen termokopp for kaffe og slike ting. Jeg kjøpte min på tilbords. 

Husk at månedens bok kommer senere i dag så stay tuned.

Har dere noen planer for dagen?

Ble det mye festing i går?


Hvis du likte innlegget, hadde jeg satt pris på om du trykte på liker-knappen nederst i innlegget.

Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

 

Instagram: @celinahansen HER 

 

Twitter: @celinahansen HER

 

Bloglovin: HER

 

 

Facebook: HER

  1. Hello! Nå har jeg tittet litt rundt på bloggen din, og du har en utrolig fin blogg! Kommer helt klar til å følge deg videre, og kommentere innleggene dine.
   så hadde blidt kjempeglad for kommentar tilbake<3
   PS legg meg til som venn så legger jeg deg til<3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg