Bokanmeldelse: Jojo Moyes, Et helt halvt år

På baksiden av boken:

Lou Clark vet en god del.

Hun vet hvor mange skritt der er fra bussholdeplassen og hjem. Hun vet at hun liker jobben sin på kafeen The Buttered Bun, og hun vet at hun kanskje ikke elsker kjæresten sin, Patrick. Det Lou ikke vet, er at hun snart kommer til å miste jobben, eller at hun er avhengig av å vite hva som venter rundt neste sving, for ikke å gå fra forstanden.

Will Traynor vet at motorsykkelulykken tok fra han viljen til å leve. Han vet at det føles veldig smått og meningsløst, og han vet nøyaktig hvordan han skal få slutt på det. Det Will ikke vet, er at det er like før Lou stormer inn i livet hans som et levende fyrverkeri.

Og ingen av dem vet at de kommer til å forandre hverandre for alltid. 

Min mening om boken:

VG ga denne boken terningkast 5 og sa, “rørende, morsom, medrivende og gripende. En sjarmklump av en roman”. Jeg kunne ikke vært mer enig. Dette er, for å være helt ærlig, en av de beste romanene jeg noen sinne har lest og ikke den absolutt beste. Jeg leste boken ferdig på fem dager fordi jeg ikke klarte å legge den fra meg. Den var utrolig rørende og trist, men hadde innslag av humor og litt drama. Dette er absolutt en bok alle burde lese, uansett om du er mann eller kvinne for denne boken kommer virkelig til å gripe deg. 

Boken skal filmatiseres og ryktet sier at den kommer ut i 2016. Det første jeg tenkte da jeg var ferdig med boken, var at jeg ville se en filmversjon så jeg begynte å søke på nettet og fant ut at den faktisk skal filmatiseres. Jeg vet ikke om innspillingen har begynt eller ikke, men jeg vet at jeg gleder meg til å se filmen når den en gang kommer ut. 

Terningkast: Denne boken får uten tvil terningkast 6 hos meg. En fantastisk bok! 

Har du lest Et helt halvt år? Hva syns isåfall du om boken? 


Hvis du likte innlegget, hadde jeg satt pris på om du trykte på liker-knappen nederst i innlegget.

Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

 

Instagram: @celinahansen HER 

 

Twitter: @celinahansen HER

 

Bloglovin: HER

 

 

Facebook: HER

Siste innlegg