Bilen er endelig tilbake

Endelig står bilen pent parkert i oppkjørselen etter en og en halv uke borte. Nå har jeg fått fylt opp kjøleskapet med mat og drikke som vi så sårt trengte. Skulle nesten ha tatt et før og etter bilde sånn at dere fikk se hvor lite som faktisk var igjen inne i der, men det får bli en annen gang, haha. 

Nå skal jeg lene meg tilbake med serier, bloggerne og paradise hotel resten av kvelden. Det skal bli deilig for jeg har vært en skikkelig duracellkanin i dag. Nok en produktiv dag som får meg i så godt humør. Nå kan jeg sette meg ned med god samvittighet og nyte jordbærene jeg handlet inn i sted. 

Jeg lurte også på en ting når det gjeder antall innlegg per dag. De siste dagene har jeg lagt ut tre innlegg om dagen. Er det for mye? Vil dere ha to eller tre innlegg om dagen? Haha, jeg er så ubesluttsom og vimsete så jeg trenger deres hjelp. Legg igjen en kommentar på hva du liker best og gjerne hvilke innlegg du vil se på bloggen fremover. 

Hva har du gjort i dag? 


Hvis du likte innlegget, hadde jeg satt pris på om du trykte på liker-knappen nederst i innlegget.

Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

 

Instagram: @celinahansen HER 

 

Twitter: @celinahansen HER

 

Bloglovin: HER

 

 

Facebook: HER

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg