Bloggtrøbbel

Er det bare jeg som har slitt litt med blogsoft i dag? Da jeg skulle skrive og publisere innlegget jeg kom med tidligere i dag, var det såvidt jeg fikk publisere. Jeg måtte gå inn på blogsoft via mobilen og selv der var det vanskelig å få publisert. Jeg skulle også egentlig publisere et innlegg til dere for over en time siden, men da kom jeg verken inn på bloggappen på mobilen, blogsoft eller blogg.no på grunn av tekniske problemer. Nå håper jeg det er i orden og at jeg får publisert dette innlegget, haha. 

Nå har Lucas kommet seg i seng etter en fin dag. Han har vært i kjempehumør og bare kost seg. Vi har også snakket med mamma og brødrene mine på facetime noe som er like koselig hver gang. Guttene elsker å se Lucas på skjermen og det er en fin måte å holde kontakten nå når vi ikke ser hverandre så ofte lengre. 

Ellers ble det en rolig dag for det er jo faktisk en røddag i dag og alt er stengt. Hadde helt glemt av Kristi Himmelfartsdag, røddag og hele pakken. Vimsehode til de grader, men heldigvis hadde jeg ikke lagt noen planer i dag så det gjorde forsåvidt ikke noe. 

Resten av kvelden skal brukes til å slappe av, se bloggerne og paradise hotel før det blir sovetid. Alexander har jobbhelg, så nå ser vi han ikke før på mandagen igjen. Det er litt kjipt at han skal jobbe på 17. mai, men Lucas og jeg skal tilbringe dagen med foreldrene hans så vi får sikkert en fin dag uansett. Skal prøve å komme meg på trening også i løpet av helgen. Håper på to treningsøkter før neste PT time på onsdag så jeg tenker lørdag og mandag blir bra så får kroppen slappet av på tirsdag før det braker løs med gangsperre og smerter i kroppen igjen, hehe. 

Jeg håper dere har hatt en kjempefin dag også snakkes vi mer i morgen. 

Her har dere meg ustylet og veldig lite fresh, men jeg måtte ha med bildet fordi Lucas holdt virkelig godt rundt meg og koste meg med da jeg tok dette bilde. Lille søte klumpen min ♥

Hva har dere gjort i dag? 


Hvis du likte innlegget, hadde jeg satt pris på om du trykte på liker-knappen nederst i innlegget.

Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

 

Instagram: @celinahansen HER 

 

Twitter: @celinahansen HER

 

Bloglovin: HER

 

 

Facebook: HER

 

Siste innlegg