Things don’t always go according to plan

Det er skyfri himmel, solen skinner og det er en liten bris i luften, men likevel sitter jeg inne. 

Denne lørdagen hadde jeg tenkt til å være skikkelig produktiv. Jeg hadde tenkt til å trene, vaske klær, rydde kjøkkenet og litt andre småting, men desverre er ikke formen på topp. Jeg våknet opp i verre form enn jeg var i går så nå setter jeg meg endelig ned i sofaen for å slappe av litt. Jeg har brukt hele dagen på å halvveis ligge på gulvet for å leke med Lucas for at han skal være underholdt og fornøyd. Heldigvis er han flink til å leke alene så jeg kan ta meg pauser sånn som dette for å slappe av. Det er når man er syk at det er mest slitsomt å være mamma for da har man ikke tid til å ligge i sengen og sove og hente seg inn igjen. Jeg kjenner at paraceten begynner å miste sin virkning så det er vel snart påtide med en ny dose. Jeg passer på å drikke masse vann og få i meg mat for å bli så fort frisk som mulig. Jeg vil helst ikke være syk i morgen på selveste nasjonaldagen. 

Siden plan A gikk i vasken, får jeg gå over til plan B som blir å slappe av så mye som mulig og ikke anstrenge meg for mye for da blir jeg aldri bedre. Det som er skikkelig dritt er at jeg er skikkelig motivert til å trene etter bare en time med PT, men nå tillater ikke formen meg å gjøre det. Jeg må vel bare lytte til kroppen og smøre meg med tålmodiget. 

Hva skal dere gjøre denne flotte lørdagen? 


Hvis du likte innlegget, hadde jeg satt pris på om du trykte på liker-knappen nederst i innlegget.

Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

 

Instagram: @celinahansen HER 

 

Twitter: @celinahansen HER

 

Bloglovin: HER

 

 

Facebook: HER

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg