Få mer plass i sminkemappen

Vi har vel alle pakket sminkemappen så full at den ikke vil lukkes. Det har hvertfall jeg og siden jeg snart skal ut og reise, syns jeg det var påtide å lage litt mer plass. 

Slik ville det sett ut dersom jeg skulle tatt med meg favorittproduktene mine. Dette tar ganske mye plass og i Meet Matte paletten er det bare en øyenskygge jeg virkelig vil ha med. Derfor der det dumt at jeg må ta med hele paletten når det er en øyenskygge jeg vil ha med. Derfor bestemte jeg meg for å ta ut alle øyenskyggene, solpudderet, highlighteren og blushen fra pakningene sine. Alle disse hadde magnetiske beholdere så de satt fint fast i paletten fra Makeup Mekka. 

Slik ser det nå ut og istede for å ta med pakningen til alle produktene, tar jeg heller med meg den ene paletten med alt jeg trenger. I paletten har jeg i tillegg noen flere av mine favorittøyenskygger og med disse kan jeg lage utallige looks. 

Som dere kanskje ser så er ikke blushen i denne paletten. Det var fordi jeg var uheldig å miste den i gulvet og knuste hele greia. Heldigvis var det bare litt igjen. Det var mindre igjen av blushen enn det er av solpudderet øverst til høyre, så nå må jeg bare ta med en annen blush. De andre blushene mine har ikke magnetisk beholder, så det får gå utenom. Jeg har likevel spart utrolig mye plass vet å ta alt ut av beholderen sin og putte det i en felles palett. 

Så på all den pakningen jeg ikke trenger å stappe ned i sminkemappen. Veldig deilig og utrolig plassparende. 

Dersom dere skal gjøre dette så må dere være veldig forsiktig. Dette er pudderprodukter som lett kan ødelegges hvis du ikke er forsiktig. Dere ser jo bare hvordan det gikk med blushen. Du må bare ha tålmodighet og være forsiktig så går det bare fint. Hvis du vil ha fremgangsmåte på hvordan du skal få løs selve produktet fra pakningen, finnes det utallige videoer på youtube du kan se. 

Hva syns dere om dette lille tipset? 

Er dette noe du kommer til å prøve? 


Hvis du likte innlegget, hadde jeg satt pris på om du trykte på liker-knappen nederst i innlegget.

Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

 

Instagram: @celinahansen HER 

 

Twitter: @celinahansen HER

 

Bloglovin: HER

 

 

Facebook: HER

Siste innlegg