Produkter jeg har brukt opp #8

♥ Dette er virkelig en genial ting og noe jeg definitivt kommer til å kjøpe igjen. Dette er express remover fra Maybelline som tar av neglelakken raskt og enkelt. Bare vask hendene etterpå og kanskje ta på en håndkrem så funker denne perfekt. 

♥ Jeg har brukt opp nok en tørrsjampo fra CO lab som virkelig er min nye favoritt når det kommer til tørrsjampo. Denne har lukten RIO som beskrives som tropisk og den luktet utrolig godt. Jeg har flere av CO lab sine tørrsjampoer i stor størrelse på vei i postkassen i forskjellig lukter og jeg vet faktisk ikke om jeg kan gå tilbake til batiste etter å ha prøvd dette merket. 

♥ Disse to neglelakkene fra Helena Rubinstein er vel strengt tatt ikke helt tom, men de er veldig gammel. Jeg merker at en neglelakk på kastes når den ikke påføres bra lenger. Disse var begynt å bli litt småtørr, klumpete og ga ikke et fint resultat på neglene. Disse har holdt i ca. 4 år så jeg vil tro at det er påtide å la dem gå selv om jeg elsker begge to. Jeg tror faktisk ikke disse lages lenger, men om de gjør det, kunne jeg tenkt meg den bronsefargen igjen som heter bronze fetish. Den andre er i fargen night carmine. 

Hvilke produkter har du brukt opp i det siste?


Hvis du likte innlegget, hadde jeg satt pris på om du trykte på liker-knappen nederst i innlegget.

Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

 

Instagram: @celinahansen HER 

 

Twitter: @celinahansen HER

 

Bloglovin: HER

 

 

Facebook: HER

Siste innlegg