Tom for gode overskrifter, men her er dagens hendelser

Det vanskligste med å skrive innlegg er å komme på gode overskrifter eller overskrifter i det hele tatt. Jeg føler jeg har brukt opp alle og overskriftene fra nå av blir bare gjenntakelse. Jeg er sikker på at jeg er flere innlegg med samme overskrift, men sånn får det bare bli når kreativiteten ikke er på topp. 

Jeg ville uansett stikke innom for å hilse på og fortelle dere om dagen min. Til tross for dårlig form, har dagen vært ganske bra. Lucas har vært snill og grei å ha med å gjøre. Det vanskligste har egentlig vært å ikke kose og susse på lille godgutten min som er så glad i kjærlighet. Det siste jeg vil er å smitte han, så da må vi begge klare oss et par dager uten.

Nå har lillemann sovet i noen timer og jeg har sittet i sofaen og sett på litt serier. Nå er alt jeg følger med på ferdig for sesongen, men i juni begynner heldigvis noen andre serier som har hatt pause. Jeg skal ta å hoppe i dusjen og henge opp en maskin med klær før jeg finner sengen. Lucas og jeg skal feire 17. mai med foreldrene til Alexander i morgen så det tror jeg blir veldig koselig, selv om Alexander må jobbe. 

Håper dere har hatt en fin dag og ikke minst at dere får en super 17. mai. Gleder meg til å høre hva dere har funnet på. 

Dette er forresten en utrolig irriterende ting Lucas gjør. Han er i nederste skuffe på kjøkkenet og henter rullen med brødposer, ruller den ut og drar den med seg overalt. Hvorfor har jeg ikke skaffet meg barnesikring på skuffer og skap?

Hvilke planer har dere for nasjonaldagen vår? Blir det champangefrokost og hele pakka? 


Hvis du likte innlegget, hadde jeg satt pris på om du trykte på liker-knappen nederst i innlegget.

Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

 

Instagram: @celinahansen HER 

 

Twitter: @celinahansen HER

 

Bloglovin: HER

 

 

Facebook: HER

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg