Når man ikke orker å lage mat selv…

…Så bestiller man mat. Det er nettopp det vi gjorde i dag. Det er kanskje neinei for meg som skal endre livsstil og kosthold, men en gang i blandt må det vel være lov. Er man for streng, er det en større sjangse for å faile. Vi har altså spist Napolipizza til middag/kvelds og det var utrolig godt. Dagens episode av paradise hotel så vi også så nå vet jeg ikke hva jeg skal ta meg til. Jeg vet at jeg har en del å gjøre, men jeg vet ikke hvor jeg skal begynne. Jeg endte ikke opp med å gå gjennom klesskapet i går, men vasket sminkekostene mine istede så nå er de rene og pene og klar for å pakkes ned i sminkemappen til fredag. 

Jeg hadde jo også PT time tidligere i dag og herregud så sliten jeg var på slutten. Hun er virkelig dyktig hun jeg har som personlig trener og hun vet å pushe meg til jeg ikke klarer mer. Følelsen jeg har akkurat der og da er ikke den beste, men følelsen etterpå når jeg har fått pusten tilbake og ikke er skjelven i hele kroppen, er veldig deilig. Jeg er spent på hvor lang tid det tar før jeg ser en liten endring og om jeg når målene vi har satt. 

Vi fikk nye hagemøbler i dag som vi slet skikkelig med å få ut på verandaen. Vi endte opp med å måtte hekte av døren for å få møblene ut. Vi hadde kjøpt en hjørnesofa og vi visste på forhånd at det ikke kunne stå som hjørnesofa siden verandaen vår er 7 cm for kort, men vi løste det på en veldig grei måte og det ble nesten helt sånn som jeg hadde sett for meg i starten. Nå mangler vi bare grill av noe slag og fylle verandaen med gode venner, så er vi klar for sommersesongen. 

Hva har dere gjort i dag? 


Hvis du likte innlegget, hadde jeg satt pris på om du trykte på liker-knappen nederst i innlegget.

Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

 

Instagram: @celinahansen HER 

 

Twitter: @celinahansen HER

 

Bloglovin: HER

 

 

Facebook: HER

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg