Babykos, jordbær og ost og kjeks

Dette har vært en skikkelig fin dag. Som jeg sa tidligere, lekte Lucas og jeg mye til morgenen i dag og det fortsatte da han våknet etter dagluren og han har vært skikkelig glad og tullete i hele dag. I dag sa han også mamma for første gang og jeg fikk faktisk tårer i øynene av glede og stolthet. Han satt ved siden av meg i sofaen før leggetid også så han på meg og sa mamma. Jeg trodde jeg hørte feil, men så sa han det igjen. Han sier namnam til mat, men ellers har han ikke sagt et tydelig ord så jeg er superglad og veldig stolt av den lille gutten min. 

Da Lucas var lagt, koste jeg meg med jordbærene jeg kjøpte tidligere i dag og de var kjempegode. Nå sitter jeg med ost og kjeks forran meg som er klar til å spises. Så det skal jeg kose meg med mens jeg venter på paradise hotel. Det eneste jeg mangler er et glass vin, men jeg klarer meg fint med pepsi max, hehe. Etter paradise hotel er det leggetid for min del så jeg skal ikke gjøre så mye mer i dag. 

Jeg håper dere har hatt en kjempefin dag!

Hva har dere gjort i dag? 


Hvis du likte innlegget, hadde jeg satt pris på om du trykte på liker-knappen nederst i innlegget.

Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

 

Instagram: @celinahansen HER 

 

Twitter: @celinahansen HER

 

Bloglovin: HER

 

 

Facebook: HER

 

 

Pinterest: HER


Siste innlegg