Grått og trist, PT-time og treningsmål

I dag er det skikkelig grått og trist ute og det er mye regn i luften. Er det bare jeg som blir demotivert av slikt vær? Jeg er alltid så sprudlende og glad når det er sol og varmt og trives best med det været. Jeg har helt klart bosatt meg på helt feil plass, til og med i helt feil land, haha. Værmeldingen fremover ser ikke så veldig bra ut den heller. Jeg får håpe at det skyldes at skyene skal tømme seg og forsvinne sånn at vi får en utrolig solrik og varm sommer! 

Nei, nå ble det mye værprat her. Vi startet dagen for en stund siden og har fått i oss frokost og fått inn en litt over en time med lek. Vaskemaskinen står og går i bakgrunnen og gangen er full med ting som skal opp i boden. Jeg sitter her med macen på fanget og skal snart skifte om til treningstøy. Jeg har nemlig PT-time klokken tolv og jeg må si jeg gruer meg litt. Jeg prioriterte ikke trening i det hele tatt da jeg var hos pappa og dem så jeg har ikke trent siden forgje onsdag, fyfy. De neste månedene skal vi nå være hjemme så da skal jeg få inn minimum 2-3 økter i uken. Jeg har to delmål jeg skal nå innen slutten av august så da er det bare å stå på. Jeg og PTen min har satt et mål som skal være at jeg skal klare å ta en vanlig armheving innen august for det har jeg aldri klart siden jeg har dårlig kjernemuskulatur, teknikk og styrke i armene. Det blir spennende. Det andre målet er at jeg skal føle meg fin i en av kjolene mine innen bryllupet til mamma 12. september. Jeg får bare stå på!

Jeg håper dere får en fin dag også snakkes vi senere i dag. I 16-tiden kommer endelig første del av “pakk med meg” serien, så følg med. 

Hvilke planer har dere i dag? 


Hvis du likte innlegget, hadde jeg satt pris på om du trykte på liker-knappen nederst i innlegget.

Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

 

Instagram: @celinahansen HER 

 

Twitter: @celinahansen HER

 

Bloglovin: HER

 

 

Facebook: HER

 

 

Pinterest: HER


Siste innlegg