Fint vær, glad baby og jobbstart

For en fantastisk start på dagen det har vært. Det hadde meldt sol og overskyet i dag, men utfor er det altså skyfri himmel, sol og en litt kjølig bris. Den vinden er veldig grei for i solen var det 24,5 grader for et par timer siden. 

Klokken ti hadde jeg et møte på sykehjemmet her på Fauske og allerede på mandag begynner jeg å jobbe igjen etter et og et halvt år hjemme. Jeg gleder meg helt sinnsykt til å komme meg ut i arbeidslivet. I sommer skal jeg jobbe som ferievikar og jeg skal hovedsaklig være i hjemmetjenesten. Det gir meg en fin kickstart til jeg begynner som lærling der i midten av august. 

Jeg bor bare en fem minutters gåtur unna så bilen får nok stå masse i ro denne sommeren. Jeg gikk ned til møtet i dag og det var skikkelig godt med en liten spasertur i det fine været, men det var nesten litt for varmt til å bruke jakke, deilig! Jeg har så sinnsykt gangsperre i lår, rumpe og bryst etter gårdagens treningsøkt så jeg tror jeg må ta meg en lenger tur for å varme opp kroppen senere i dag. 

Lucas er også i kjempehumør i dag. Han følger etter meg hvor enn jeg går og babler og ler. Jeg prøver å få leiligheten i orden, men jeg hater å rydde og jeg har ingen motivasjon til sånt. Er det bare jeg som er sånn? Håper ikke det.

Jeg håper dere får en fin dag også snakkes vi senere i dag. 

Er det fint vær hos dere? 


Hvis du likte innlegget, hadde jeg satt pris på om du trykte på liker-knappen nederst i innlegget.

Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

 

Instagram: @celinahansen HER 

 

Twitter: @celinahansen HER

 

Bloglovin: HER

 

 

Facebook: HER

 

 

Pinterest: HER


    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg