Trening og tacokveld

Hei dere. Det ble visst bare to innlegg i går, men det er noe vi må bli vant til å når jeg begynner å jobbe. Kommer ikke til å ha tid til mer, men jeg vil fortsette å blogge siden det er en veldig fin hobby for meg. 

I går var jeg på trening med en venninne. Da vi kom til Stamina, så vi at det var zumba om fire minutter, så vi heiv oss rundt og ble med på det istedenfor å trene hver for oss. Jeg har ikke vært på zumba på 3-4 år så det var veldig morsomt å prøve det igjen. Jeg fikk virkelig opp pulsen og heiv etter pusten på slutten. Jeg syns det var en fin treningsform som jeg kan bruke for å variere litt. Jeg bruker som regel vekter og tredemølle når jeg trener så litt variasjon vil bare holde motivasjonen oppe. Jeg ser allerede resultater og har allerede fått en slags treningsglede og det er så godt. Til tross for stølheten så nyter jeg treningen. 

I går kveld hadde vi taco til the voice og det var like godt og koselig som alltid. I dag ser det ut til at det blir club sandwich etter ønske fra mannen, men før den tid skal jeg få denne stumpen på en liten treningsøkt. Jeg har jo nesten blitt hektet, haha. Det er takket være min personlige trener som har lært meg så utrolig mye de siste ukene og som virkelig motiverer og presser meg. 

Jeg håper dere får en fin dag videre også snakkes vi senere!

Hva gjorde dere i går? 


Hvis du likte innlegget, hadde jeg satt pris på om du trykte på liker-knappen nederst i innlegget.

Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

 

Instagram: @celinahansen HER 

 

Twitter: @celinahansen HER

 

Bloglovin: HER

 

 

Facebook: HER

 

 

Pinterest: HER


Siste innlegg