Club sandwich og Weeds

Det har vår kveld bestått av så langt. Alexander skal ligge her til i morgen så vi har kost oss med club sandwich og Weeds. Vi har bare ni episoder igjen også har vi sett alle åtte sesongene. Det har tatt oss snart et år å bli ferdig med den serien, haha. Nå er vi begge gode og mette og resten av kvelden skal brukes til å slappe. Jeg vil tro det ikke blir så lenge før vi legger oss. Jeg må inn i rutiner og få en bra døgnrytme siden jeg begynner på jobb på mandag, noe jeg gleder meg veldig til forresten! Det skal bli så godt med rutiner og ha noe å gjøre og få litt mer variasjon i hverdagen. Nå starter et nytt kapittel i livet mitt og jeg ser veldig frem til det. 

Jeg var å trente i dag og det var skikkelig godt. Nå skal jeg ta det med ro frem til mandagen. Kroppen trenger en dag mellom treningene for å restituere seg og det har jeg vært lite flink til denne uken.

Jeg håper dere har hatt en fin dag. I morgen er det siste dagen i mai og det betyr at månedens favoritter blir lagt ut. Håper dere gleder dere! 

Hva har dere gjort i dag?


Hvis du likte innlegget, hadde jeg satt pris på om du trykte på liker-knappen nederst i innlegget.

Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

 

Instagram: @celinahansen HER 

 

Twitter: @celinahansen HER

 

Bloglovin: HER

 

 

Facebook: HER

 

 

Pinterest: HER


    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg