Produkter jeg har brukt opp #22

En liten størrelse av en hårpray fra Catzy som jeg ikke aner hvor lenge jeg har hatt. Jeg kan ikke si at jeg liker denne så utrolig godt. Den hadde nok passet bra til håroppsatser, men jeg liker å ha håret nede og da har denne alt for mye hold for min del. Jeg kommer ikke til å kjøpe denne igjen da jeg har andre hårprayer jeg liker mye bedre og som passer bedre til mitt bruk. 

Disse to er ikke helt tom, men de fungerte dårlig for meg. Den til venstre er fra Maybelline og er den vannfaste versjonen av lash sensational. Jeg elsker orginalen som gjør vippene mine superfine og smitter ikke av under øynene. Den vannfaste derimot smittet noe forferdelig under øynene så denne var ikke noe for meg. 

Den andre er fra Rimmel og heter wake me up. Jeg fikk denne i en eller annen beautyboks, men denne gjorde ingenting for vippene mine. Om du liker ekstremt naturlige vipper der det egentlig ser ut som du bare har farget dem, så vil du like denne, men for min del liker jeg å bygge opp litt volum og gjerne litt lengde. Denne ga meg ingen av delene så dette var ikke en maskara for meg. 

Jeg elsker å prøve ut nye baseprodukter. Både primere, concealere, pudder og foundations. Her har jeg to concealere som jeg likte ganske godt. L.A girl pro conceal brukte jeg til å dekke opp mørke ringer under øynene og for å dekke over urenheter, men L’Oreal true match brukte jeg til å highlighte ansiktet. Jeg vet ikke om jeg kommer til å kjøpe noen av disse igjen da jeg hele tiden vil prøve noe nytt og allerede har funnet en concealer jeg liker enda bedre enn disse to. 

Dette er en ansiktsrens fra Emma S som jeg likte ganske godt. Det er ikke den beste jeg har prøvd og lukten var ikke noe særlig god, men den gjorde det den skulle, nemlig rense ansiktet. Tror ikke jeg kommer til å kjøpe denne igjen, men man skal aldri si aldri. 

Caudalíe er et merke jeg har hørt mye bra om og som jeg ble introdusert for via Lookfantastic sin beauty box. Dette var et helt greit serum, men den funket ikke helt for min hud. Det står at den er for dehydrert hud, men jeg har både tørr og dehydrert hud og for min del ga ikke denne nok fuktighet. Lukten derimot var helt himmelsk. Jeg kommer definitivt til å se etter andre ting innen dette merket for å teste ut, men jeg vet ikke om jeg kommer til å kjøpe akkurat dette serumet igjen da jeg trenger noe som er hakket mer fuktighetsgivende. 

Hvilke produkter har du brukt opp i det siste?

Har du prøvd noen av disse produktene? Hva syns du isåfall om dem?


Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

Instagram: @celinahansen HER 

Twitter: @celinahansen HER

Bloglovin: HER

Facebook: HER

Pinterest: HER

Youtube: HER

Siste innlegg