Mine mål for januar – dette vil jeg få gjort

Nå er det jo et nytt år og jeg har sett andre bloggere lage seg mål for måneden med ting de vil få gjort. Dette virker som en veldig god idé og kanskje det hjelper meg å bli litt mer organisert og få ting gjort. På slutten av måneden kommer jeg tilbake for å oppdatere dere og fortelle dere hva jeg har fått gjort eller om noe ikke har gått helt etter planen. 

1. Først og fremst vil jeg at vi skal få ferdig soverommet. Oppussingen har gått veldig tregt så dette er noe jeg bare vil å gjort ferdig sånn at jeg kan få organisert og ordnet der inne for nå så syns jeg alt bare er rot og jeg faller ikke helt til ro. Det er bare et stressmoment for meg akkurat nå som jeg vet skal gjøres også tar det så lang tid før det blir ferdig. Hjelpes, haha!

2. Nå har Lucas fått så mye leker og jeg vet det kommer mer når han har bursdag 26. februar. Derfor vil jeg kjøpe et eller annet til rommet hans som han kan ha alt i. Nå har han bare en stor lekekasse, men den er jo overfylt og vel så det. Jeg tenker kanskje en bokhylle der jeg kan plassere bøkene hans i tillegg til å ha noen kurver med leker i. Hvordan har du gjort det på ditt barn sitt rom?

3. I løpet av januar vil jeg komme meg inn i en eller annen form for treningsrutine. Jeg har vært utrolig slapp på den fronten etter at jeg begynte å jobbe i sommer så nå vil jeg komme inn i en rutine og trene minimum 2-3 ganger i uken. Nå er det slutt på latskapen og unnskyldningen om at man ikke har tid. 30-60 minutter med trening skal jeg da klare å få inn et par dager i uken. 

4. Jeg blir stresset av rot, uorganiserte papirer og ting som ikke ligger der de skal. Derfor skal jeg ta meg en ordentlig runde i skuffer og skap og få organsiert alt vi har liggende i tillegg til å kaste alt vi ikke trenger. Jeg får helt fnatt av hvor mye unødvendig vi samler på og bare slenger i skuffer for å få det unna vei. 

5. Jeg vil prøve å få laget noen flere videoer til dere. Jeg syns det er kjempemorsomt å lage videoer og redigere dem og jeg tror det er morsomt for dere å få litt variasjon her på bloggen. Jeg skal prøve så godt jeg kan å få det inn i programmet for det er noe jeg veldig lyst til. Bare kom med masse idéer og ting dere vil se på video så skal jeg se om jeg ikke klarer å få til noe. 

6. Jeg har lyst til å ommøblere i stuen (igjen). Nå er det strengt tatt nødvendig siden sofaen ble stående litt for nært vedovnen. Jeg skal se om jeg ikke klarer å hive meg rundt og få gjort det ganske tidlig i januar. Jeg har tenkt på det i lang tid nå og prøver å finne ut hvordan jeg vil ha det. Dette er også en ting jeg vet skal skje, men som tar så lang tid å gjennomføre at det er not et stressmoment, hehe. 

7. I januar er det påtide å ta bort alt av julepynten så det skal jeg få gjort i tillegg til å pynte litt om. Det gleder jeg meg til for jeg elsker jo å pynte og styre i hjemmet. Interiør er en liten passion til Alexander sin store fortvilelse. 

8. Vi fikk jo to av Omaggiovasene fra Kähler i julegave så nå vil jeg begynne å kjøpe friske blomster jevnlig, kanskje hver uke. Det er jo så fint og det er en utrolig fin måte å friske opp hjemmet på og tilføre litt farger. I tillegg så lukter det jo så godt!

9. Oppe på loftet har vi en bod der alt vi ikke bruker blir plassert. Der er det så masse rot og alt er så uorganisert. Nok et stressmoment jeg vil ta meg av som bare henger over meg som jeg må få gjort noe med. Eneste problemet er at det er så iskaldt der oppe så da må jeg kle meg godt eller fryser jeg vel fast. Forhåpentligvis får jeg det gjort iløpet av januar. 

Har du noe du vil få gjort iløpet av januar?

Har vi kanskje noen av de samme målene?


Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

Instagram: @celinahansen HER 

Twitter: @celinahansen HER

Bloglovin: HER

Facebook: HER

Pinterest: HER

Youtube: HER

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg