Rydde, organisere og litt meg tid

God kveld alle sammen. Det ble et sent siste innlegg fra denne kanten for jeg har styret rundt her i hele kveld. Litt tidligere i dag var vi hos foreldrene til Alexander og spiste pinnekjøtt og det var utrolig godt. Jeg elsker pinnekjøtt! 

Da vi kom hjem og hadde fått lagt Lucas, dro Alexander ut for å spise med noen kompiser som er hjemme i julen så da gikk jeg i gang med litt småting her hjemme.

Godt nyttår forresten. Tenk at vi er i 2016. Jeg lurer på hvor lenge jeg kommer til å skrive 2015 før jeg faktisk skjønner at vi har kommet til et nytt år, hehe. Hvordan var feriringen i går? Jeg håper den var trygg, men at den tok helt av. Som jeg sa i går, tilbringte jeg store deler av kvelden alene, men Alexander kom innom 23:30 da de kom hjem fra tur så da fikk jeg nyttårskysset mitt og sett fyrverkeriet med armene hans rundt meg. Det var deilig og den perfekte måten å gå inn i det nye året på. 

Jeg tok for meg soverommet i dag for gud, der var det mye som lå og slang. Nå har jeg bare dette lille hjørnet igjen, men det går fort å ordne. Ja, det er julegaver som ligger der. Tante og dem dro på ferie såpass tidlig i desember så jeg fikk ikke levert gavene til dem før de dro. De kom hjem i dag så jeg må vel få levert dem snart, hehe. 

Jeg har også fått organisert sminkebordet og puttet all sminken på plassen sin igjen etter at vi kom hjem fra juleferien. Nå er det ryddig og fint der og jeg må si at jeg elsker å ha et mindre sminkebord istedenfor det store og lange jeg hadde før. Dette er bare et lite databord fra Jysk der man kan dra ut den “hyllen” under som tastauret egentlig skal stå på. Jeg har kjøpt samme bord til den stasjonære macen og jeg elsker det.

Jeg har også fått vasket sminkekostene mine så jeg gleder meg til å påføre sminken med helt rene sminkekoster i morgen. Det finnes virkelig ikke noen bedre følelse og resultatet blir så mye bedre når sminkekostene er rene. 

Nå skal jeg ha litt meg tid med månedens bok “Etter deg” av Jojo Moyes og en boks druer. Disse steinfrie druene fra Bendit er de beste etter min mening. De er søt, men samtidig litt sure, de har mye smak og de holder ganske lenge før de blir dårlige. Jeg elsker druer!


Hva har du gjort i dag?

Hadde du en fin nyttårsfeiring i går?


Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

Instagram: @celinahansen HER 

Twitter: @celinahansen HER

Bloglovin: HER

Facebook: HER

Pinterest: HER

Youtube: HER

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg