A new foundation combo

I begynnelsen av januar prøvde jeg meg på en ny foundationkombinasjon som virkelig har falt i smak. Jeg mikset Dior Forever og Rimmel stay matte. Dior sin er hakket for mørk og gul i tonen og utover dagen så huden min nesten litt sliten og møkkete ut når jeg bare bruker den alene. Rimmel sin derimot er litt for lys og rosa i tonen og er i tillegg litt for matt for min hud. 

Sammen lager de den perfekte fargen og den perfekte finishen som holder seg på huden hele dagen. Jeg har virkelig lagt min elsk på denne kombinasjonen. Jeg har nesten ikke rørt Luxe foundation fra Glo Minerals etter at jeg testet ut denne kombinasjonen og det sier jo litt med tanke på at jeg brukte Luxe i to måneder uten å teste noe nytt, hehe. Jeg har fått sansen for å mikse foundations så det er noe jeg tror jeg vil fortsette med om jeg har noe som ikke fungerer helt for meg, enten det gjelder fargen, konsistensen eller finishen. 


Pleier du å mikse foundations?

Hvilken foundation er din favoritt og hvilken hudtype har du?


Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

Instagram: @celinahansen HER 

Twitter: @celinahansen HER

Bloglovin: HER

Facebook: HER

Pinterest: HER

Youtube: HER

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg