Ready for a game night

God ettermiddag og god helg! Har dere hatt noen fine hverdager i kulden denne uken?

Litt senere i dag er det duket for spillkveld hos moren og stefaren til Alexander. Jeg vil tro at vi drar bortover om ikke så lenge. Det er utrolig lenge siden sist vi hadde spillkveld og det er jo så koselig å legge bort mobilen og finne frem brettspillene og bare kose seg. 

Normalt sett holder vi på ganske lenge utover kvelden og klokken kan gjerne bikke midnatt. Jeg lurer på hvor lenge jeg kommer til å holde ut. I går hadde jeg senvakt og det er bare en halvtimestid siden jeg kom hjem fra tidligvakt. Jeg har altså bare fått ca 4-5 timer søvn i natt og kjenner meg rimelig trøtt. Med litt latter og sprell (og masse kaffe) overlever jeg kanskje i noen timer, hehe. 

Siden vi blir så lenge utover kvelden, skal Lucas ligge over hos dem så da får jeg jo hentet inn litt søvn i morgen. 

Jeg har jo så lyst til å spille inn noen videoblogger til dere så egentlig burde jeg vel gjøre det i morgen tidlig siden jeg har leiligheten helt for meg selv. Alexander skal på jobb og Lucas skal jo på overnattingsbesøk. Tro hva jeg skal prioritere? Søvn eller videoblogg? Luksusproblemer, haha. 

Pleier du/dere å ha spillekvelder?

Har du noen andre planer i kveld?


Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

Instagram: @celinahansen HER 

Twitter: @celinahansen HER

Bloglovin: HER

Facebook: HER

Pinterest: HER

Youtube: HER

Siste innlegg