En stille og rolig helg

Lucas og jeg var alene i helgen siden Alexander var på jobb så vi har ikke gjort noe annet enn å kose oss. Jeg har fått vasket hele fire maskiner med klær som jeg på en eller annen måte fikk plass til på to tørkestativ. Den som ikke vil, han skal! haha. 

Jeg har drukket mer alkoholfri strawberry daquiri, Lucas og jeg har sett filmer, vi har lekt med bilene hans og jeg har hentet en pakke på posten. Jeg fikk jo gavekort på kicks i julegave så selv om jeg egentlig har shop stop når det gjelder sminke så så jeg jo en fin mulighet til å unngå den regelen litt, hihi. Gleder meg til å vise dere for jeg er utrolig giret over innkjøpene. 

Nå er jo soverommet også snart ferdig. I dag ble gulvet lagt så nå gjennstår det bare å få på lister. Vi skal jo bytte dører i hele leiligheten, men det er ikke noe vi stresser med. Nå vil jeg bare få alt på plass og innrede der inne sånn at jeg får ro i kroppen. Blir så rastløs når ikke ting blir gjort med en gang, huff. 

Nå begynner det jo å bli mildere ute også. Vi var jo helt nede i -22 grader på fredagen og har ligget på rundt -18 hele helgen. I dag derimot er det rundt -7 noe som merkes utrolig godt. Til gjengjeld er det mye vind ute, men det skal jeg vel overleve. 

Jeg merker at det ble mye babling her nå. Er jo så pratsjuk for tiden. Jeg får heller stikke innom litt senere og bable litt til. Ha en fin mandag og ukestart inntil videre.

Hvordan har mandagen behandlet deg så langt?


Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

Instagram: @celinahansen HER 

Twitter: @celinahansen HER

Bloglovin: HER

Facebook: HER

Pinterest: HER

Youtube: HER

Siste innlegg