Tørking av sminkekoster

Vi har vel alle opplevd det at sminkekostene ikke blir tørr på lang tid etter å ha vasket dem. Jeg har opplevd at noen sminkekoster ikke har blitt tørr før tre døgn etter vask. Det var jeg så sinnsykt lei med tanke på at jeg bruker sminke de fleste dagene og trenger da tørre sminkekoster. Jeg har funnet en metode som funker veldig godt for meg. Jeg vasker sminkekostene på kvelden også er de tørr igjen og klar til bruk morgenen etter. Ja, hele vaskeprosessen tar litt lenger tid, men til gjengjeld slipper du å vente i flere dager før de tørker. 

Det første jeg gjør er å legge kosten inni en håndduk og klemmer ut overflødig vann og her klemmer jeg så mye som mulig. 

Etter at mestparten av vannet er ute av kosten, tar jeg sminkekosten og snurrer den rundt på håndduken. Her snurrer jeg rundt, tar kosten frem og tilbake alle mulige veier for å få ut mest mulig vann.

Til slutt legger jeg de til tørk med selve kosthodet utfor et bord, en benk eller lignende og lar de ligger over natten. Når morgenen kommer, har du tørre sminkekoster som er klar til bruk. Jeg har ikke opplevd at dette skader kostene på noen som helst måte og merker ikke noen forskjell på hvordan er presterer så dette kan jeg anbefale videre uten at dere ødelegger sminkekostene. Bare husk på å ikke vær for hardhent. Det er verken lurt eller nødvendig. 


Bruker du denne metoden fra før eller var innlegget til hjelp for deg?

Hvordan tørker du dine sminkekoster?


Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

Instagram: @celinahansen HER 

Twitter: @celinahansen HER

Bloglovin: HER

Facebook: HER

Pinterest: HER

Youtube: HER

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg