Mesterkokken

God dag dere. Har dere en fin start på den nye uken?

Her har dagen startet ganske rolig. Jeg kjørte Lucas i barnehagen før jeg dro og handlet. Nå sitter jeg i sofakroken og hamrer løs på tastaturet mens Bones surrer i bakgrunnen. Alexander og jeg skal snart hive oss rundt og lage club sandwich til lunsj. Det er utrolig lenge siden sist vi spiste det så vi begge gleder oss. 

I går da jeg kom hjem fra jobb, startet vi med middagen. Vi skulle ha indrefilet og min oppgave ble å ordne til grønnsakene. Det var en liten Lucas som hadde lyst til å hjelpe, men han var mer interessert i å spise, hehe. Lille søtnosen!

Maten ble utrolig god og Alexander var jo så nøye med å presentere alt så fint, hehe. 

Det ble med bare et innlegg i går for jeg sovnet på sofaen nesten like etter at Lucas var lagt og forflyttet meg fra sofaen til sengen og sov videre noen timer senere. Jeg tror jeg har sovet alt for lenge for i dag er jeg kjempetrøtt. Nå skal jeg slutte å bable og hive meg rundt og få gjort noe så vi snakkes senere i dag.

Hvordan var din søndag?


Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

Instagram: @celinahansen HER 

Twitter: @celinahansen HER

Bloglovin: HER

Facebook: HER

Pinterest: HER

Youtube: HER

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg