Bitches get stuff done


God søndagskveld alle sammen. I dag har Lucas og jeg vært på middag hos moren til Alexander. Han er jo på jobb og kommer ikke hjem før i morgen så det var bare Lucas og jeg. Til kvelds laget jeg vaffler så vi har storkost oss her hjemme. Nå ligger lillemann og sover og jeg ser Bones (sjokk). 

I dag har jeg vært utrolig produktiv. Jeg merker endelig at jeg begynner å komme på topp igjen. Litt småvondt i hodet og litt snufsing, men det gjør meg ingenting i forhold til hvordan formen har vært ellers i uken som var. Jeg kjenner på kroppen at jeg har energi som trenger å komme ut så jeg tenker at en zumbatime i morgen kommer til å gjøre susen. I morgen er det også tilbake på jobb og jeg gleder meg til å komme tilbake. Jeg lurer på hvordan det blir når jeg er ferdig der når jeg savner kollegaer og brukere etter bare noen dager, hehe. 

Nå skal jeg rydde litt her hjemme og ordne litt saker og ting før jeg legger meg. Kjenner jeg er litt småtrøtt etter en tidlig start i morgest så jeg gleder meg til å legge meg under dynen. 

Jeg håper dere har hatt en fin slutt på uken og at starten på den nye blir super! Vi snakkes mer i morgen 🙂

Hva har du gjort i dag?


Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

Instagram: @celinahansen HER 

Twitter: @celinahansen HER

Bloglovin: HER

Facebook: HER

Pinterest: HER

Youtube: HER

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg