A Cozy Corner

Dere har sikkert fått med dere at jeg elsker å kose meg. I form av å krølle meg sammen i sofaen med et godt og varmt pledd rundt meg. Er det noe jeg har skikkelig lyst på interiørmessig så er det et kosehjørne eller to. Jeg vil ha en sofa med et stort hjørne, men jeg vil også ha en liten krok med en daybed eller en skikkelig stor og god stol. Det skal være en liten bokhylle med bøker, en fin lampe og strikkekurven. Jeg ser det så for meg i hodet mitt og jeg håper jeg får gjennomført det en dag og at det blir sånn jeg ser for meg. Alle hjørnene i huset er opptatt akkurat å så det blir ikke foreløpig. Jeg kan faktisk ikke se for meg noe koseligere enn å sitte i den kroken og lese en bok med barna, høre på en podkast eller strikke.

God helg forresten. Sofie sovnet for en stund siden og jeg skal nok en gang slenge meg i sofakroken og nyte kvelden foran tven med fyr i peisen og en pose potetgull. Jeg håper dere koser dere like mye som meg i kveld.

Hva er dine planer for fredagskvelden? 


Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

Instagram: @celinahansen HER 

Bloglovin: HER

Facebook: HER

Pinterest: HER

Youtube: HER

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg