Døren blåste av hengslene

Du tenkte kanskje at dette var clickbait, men det kan jeg love dere at det ikke er. I natt skjedde det noe ganske sykt. Jeg våknet 00:38 av et sinnssykt brak. Jeg var helt fortumlet og trodde først at det var noen i huset, men så kom jeg på at døren var låst og alarmen på. Jeg åpner soveromsdøren og jeg kunne faktisk ikke tro synet som møtte meg. Som jeg sa i gårdagens innlegg, har vi masse regn og sterk vind her i nord for tiden. Det resulterte i at døren til balkongen oppe rett og slett blåste av henglsene. Alexander var på jobb og jeg krysset fingrene for at han ikke var på oppdrag og at han var våken da jeg ringte. Heldigvis hadde han mulighet til å komme og hjelpe meg med å få døren på plass igjen.

Vi fikk døren opp, Alexander tar tak i dørhåndtaket og skal prøve å slamre døren på plass i karmen. Det som skjedde da var at dørhåndtaket løsnet fra døren. Da fikk jeg fullstendig latterkrampe for hele situasjonen var skikkelig tragikomisk. Vi fikk til slutt presset døren på plass fra utsiden og skrudd den fast, Alexander dro tilbake på jobb og jeg fikk lagt meg til å sove igjen. Det ble litt for mye spenning for min del så i dag har jeg vært helt utslitt. God helg dere. Jeg har, som sagt, vært ganske trøtt i dag. Jeg har ikke klart å ta en powernap på sofaen siden Sofie ble født, men i dag fikk jeg faktisk 5-10 minutter på øyet og herregud så mye de få minuttene hadde å si. Det var skikkelig deilig og jeg våknet opp med ny energi.

I dag hadde jo Lucas utkledningsfest i barnehagen og han ble helt i 100 da han fikk på seg supermannkostymet sitt. Jeg tror han hadde det helt supert. Nå er han på overnattingsbesøk hos bestemoren sin. De har vært på besøk hos tippoldemoren hans og kost seg. Han blir bare til i morgen så da får vi finne på noe fint sammen. Alexander er ferdig på jobb i morgen også etter fire døgn så da tror jeg det er en liten gutt som blir fornøyd med litt pappatid igjen.

Nå er lillemor nydusjet og i seng. Hun sovnet med en gang så jeg tror hun var trøtt i kveld. Nå skal jeg se litt YouTube og vente på The Voice som begynner om en times tid. Jeg elsker fredagsunderholdningen og siden jeg fikk den lille powernapen, tror jeg at jeg klarer å holde meg våken, haha. Nyt kvelden så snakkes vi mer i morgen.

Har du opplevd noe lignende?

Har du noen spennende planer for helgen?


Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

Instagram: @celinahansen HER 

Bloglovin: HER

Facebook: HER

Pinterest: HER

Youtube: HER

2 kommentarer
  1. Har opplevd at vinden tok tak i ytterdøren så den smalt i veggen og sprakk fra topp til tå. Da trodde ikke jeg heller mine egne øyne.

   1. Oi, hjelpe meg. Jeg var jo fortsatt halvveis i drømmeland så nei, jeg trodde ikke mine egne øyne. Heldigvis var denne døren fortsatt hel så vi bare kunne skru den fast. Litt verre med en som er delt i to, haha.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg