Koselørdag

Heihei. I dag har Sofie og jeg hatt en skikkelig koselørdag. Lucas var på overnattingsbesøk fra i går til i dag så vi hadde en treg morgen der vi bare lå og koste og tulla i sengen før vi sto opp. Vi har lekt masse på gulvet og lest mange bøker. Det å ta bort babygymmen har vært en skikkelig hit så langt. Jeg syns bare den var i veien når jeg skulle ligge på gulvet sammen med henne. Nå koser vi oss så mye under lekestundene.

Vi tok en liten tur ut på leting etter morsdagskake, men jeg var ute litt i seneste laget. De hadde bare store marsipankaker igjen og det trenger jeg ikke til 4-5 personer så da droppet jeg bare det. Vi får nemlig besøk av pappa og kjæresten hans i morgen så jeg skulle hatt et eller annet å servere. Kanskje jeg bare hiver sammen noe vafler eller brownies.

Lucas kom hjem til barne-tv og lørdagsgodt så nå er det fortært og begge ungene er lagt for kvelden. Jeg skal, i kjent stil, se litt serier og muligens spise litt lørdagsgodt. Jeg har dilla på kvikk lunsj for tiden så jeg har en pakke liggende i skuffen *nomnom*. Denne gangen skal jeg la Lucas sine rester være for jeg fikk så kjeft etter forrige lørdag, haha.

Nyt resten av lørdagskvelden også snakkes vi i morgen.

Er det full fest i kveld eller tar dere det like rolig som meg? 


Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

Instagram: @celinahansen HER 

Bloglovin: HER

Facebook: HER

Pinterest: HER

Youtube: HER

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg