Leke-lese-kose-repeat

Foruten om noen lurer og måltider er det sånn dagene våre går og vi koser oss sånn. Sofie har tre slike tøybøker og det er noen av favorittene blant lekene. De lager raslelyder, kan bites på, har fine farger og er lett å holde i så det er tipp topp.

Jeg er så stiv og støl overalt etter gårdagens PT-time. Det var jo første gangen vi trente magen ordentlig etter graviditeten og hjelp så vondt det er, haha.

I dag har det også snødd litt ekstra sånn at vi skal få det ekstra glatt og sørpete når det skal begynne å regne i natt/morgen. Det er meldt regn ca. en uke frem i tid. For å se positivt på det så slipper jeg å skrape bil og måke innkjørselen på en stund.

Nå er mini i seng og Lucas spiser kveldsmat før han også skal legge seg. Etter det skal jeg nok en gang nyte egentid. Har blitt hektet på en ny youtubekanal og driver og ser så mange av videoene deres som jeg klarer, haha. Vi snakkes i morgen.


Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

Instagram: @celinahansen HER 

Bloglovin: HER

Facebook: HER

Pinterest: HER

Youtube: HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg