Shop The Look: A Pop of Pink

Genser  //  Bukse  //  Øredobber  //  Sko

Jeg elsker svarte, mørke og nøytrale plagg kombinert med litt farge. Jeg elsker fargen på denne genseren og strikk er jo så fint. Skoene var veldig kule, men kanskje ikke helt min stil. Jeg digget hvert fall dette antrekket og måtte dele det med dere.

Hei på dere. Har dere hatt en fin ukestart? Vi har hatt det helt supert. Frida, min bestevenninne og gudmor på begge barna, kom på besøk. Vi snakket shit i noen timer før vi hentet Lucas og dro ut for å spise. Det ble mange timer med kos og jeg endte opp med å avlyse zumbatimen så vi kunne få litt ekstra tid. Håper ikke det blir så alt for lenge til vi sees igjen for det er alltid like koselig. Vi har vært bestevenner siden andre året på videregående så det begynner å bli noen år. Jeg er så glad i den dama ♥

Nå senker roen seg i heimen. Lucas og Alexander er oppe og leser bok og Sofie sover. Om en timestid er det klart for The Voice, etterfulgt av Farmen Kjendis. Det er så godt at Sofie har kommet inn i en kveldsrutine som gir meg noen timer med alenetid på kvelden. Det har vært helt magisk og gir meg tid til å hente meg inn og slappe fullstendig av. Nyt kvelden videre alle sammen.

Hvordan har din ukestart vært?


Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

Instagram: @celinahansen HER 

Bloglovin: HER

Facebook: HER

Pinterest: HER

Youtube: HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg