Ting jeg liker #2

I alle år trodde jeg at jeg ikke likte vann med kullsyre for hver gang jeg smakte det, syns jeg det smake litt bittert. Jeg vet ikke om jeg det fordi jeg har blitt eldre, smaksløkene mine har endret seg eller en kombinasjon av begge, men plutselig likte jeg det. Jeg er jo veldig glad i brus og det er Cola Zero det går i, men etter at jeg gikk til innkjøp av denne for et og et halvt år siden så drikker jeg mindre brus. Jeg har nemlig oppdaget at det ikke nødvendigvis er brus jeg vil ha, men kullsyren.

Det jeg snakker om er altså en Sodastream. Den jeg har heter Spirit og du finner den her. Det er mange grunner til at jeg har forelsket meg i Sodastream. Jeg slipper å bruke penger på kullsyreholdig vann på butikken som blir veldig dyrt i forhold. Jeg slipper å bære de tunge flaskene og de tar ikke opp plass i kjøleskapet. Når du går tom for gass, tar du bare med patronen til Elkjøp og når du leverer den inn, får du 100kr (tror jeg) avslag på en ny gasspatron. Man kan også tilsette smak til vannet. Favoritten min er denne med sitronsmak. Den gir bare et hint av sitrus og tar vannet til et nytt nivå. Flasken er liten, men du trenger bare en teskje til en liter vann. Som dere skjønner så elsker jeg denne dingsen, haha. Jeg anbefaler alle til å gå til innkjøp av en Sodastream. Du kommer ikke til å angre.  God kveld dere. Jeg har fått begge ungene i seng og skal til å se litt YouTube og slappe av. Jeg skulle egentlig ha ryddet litt på kjøkkenet, men det kan vente til i morgen.

Sofie og jeg har vært på babytreff i dag og det var så gøy. Alle barna var i godt humør og det ble noen veldig hyggelige timer. Vi dristet oss altså ut i det forferdelige været. Det blåser og regner som bare det og verre skal det bli. Vi skal med andre ord holde oss innendørs i helgen for vindkastene skulle visst bli nokså kraftige.

I morgen skal de ha utkledningsfest i barnehagen til Lucas så jeg var innom Nille i dag og fant et superheltkostyme som ligner på supermann til kun 90kr. Helt tipp topp og Lucas ble så glad da han kom hjem og så det. Han er så klar for å være superhelt med kappe og det hele. Det blir nok utrolig gøy.

Nå skal jeg logge av, krype under pleddet og slappe av frem til leggetid. Jeg håper du har hatt en super dag også snakkes vi mer i morgen.

Liker du vann med kullsyre?

Har du en Sodastream og er du isåfall fornøyd?


Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

Instagram: @celinahansen HER 

Bloglovin: HER

Facebook: HER

Pinterest: HER

Youtube: HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg