Trening og kvalitetstid

God kveld dere. I går ble det ingen innlegg. Sofie var veldig kosete og ville bare ha nærhet både på dagen og på kvelden så hele gårsdagen gikk til kos. Jeg fikk en time for meg selv på Zumba mens Alexander tok over her hjemme og da jeg kom hjem fra trening, dro han på nattevakt.

Lillemor sliter med litt luft og vondt mage etter at vi introduserte fast føde og i natt ble det mye våkentid for å trøste. Jeg merket at jeg var utrolig takknemlig for at hun til vanlig sover hele natten, med unntak av noen amminger for jeg ble skikkelig sliten og det etter bare en delvis våkennatt. Hatten av til dere som har barn som ikke sover på natten altså.

Til tross for lite og oppstykket søvn, føler jeg meg tipp topp i dag. Jeg hadde en PT-time klokken 10 som gikk skikkelig bra. Følelsen av å ha nailet en treningsøkt er bare så deilig. Ellers har vi bare tatt det rolig her hjemme i dag og hatt litt kvalitetstid. Bildene over smelter hjertet mitt for det er et så fint samspill mellom alle sammen. Det er så mye kjærlighet i disse bildene ♥ Alexander og Lucas har vært på klatring og jeg tror de har kost seg. De er i skrivende stund oppe på badet for dusjing og kveldsstell.

Nå skal jeg nyte resten av kvelden og det håper jeg dere også skal. Vi snakkes i morgen.

Hva har du gjort i dag?


Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

Instagram: @celinahansen HER 

Bloglovin: HER

Facebook: HER

Pinterest: HER

Youtube: HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg