Tunge tider

Det har vært utrolig tungt på privaten de siste dagene. Jeg er fortsatt ikke på det stadiet at jeg vil dele hva som har pågått de siste ukene, men jeg ville bare komme innom og gi dere et livstegn. Det eneste jeg har gjort de siste dagene er å kose med barna og fokusere på de. Når de har lagt seg på kvelden, har jeg lagt meg under pleddet på sofaen og sett på serier og lagt meg tidlig.

Uforutsette ting har oppstått det siste døgnet som har slått meg helt ut av spill. Heldigvis får jeg tett oppfølging av helsesøsteren til barna. Jeg er så stolt av meg selv for å be om hjelp nå når ting er vanskelig for dette er helt nytt territorium for meg. Jeg har aldri hatt det sånn her før og for at jeg skal klare meg i hverdagen og ikke knekke fullstendig sammen så må jeg ha noen å snakke med og det er et av de lureste valgene jeg har tatt i 2019. Det blir spennende å se hvordan de neste dagene blir. Jeg klarer å tenke helt logisk, men kroppen min klarer jeg ikke å kontrollere så jeg må fokusere på meg nå og passe på helsen min.

Jeg kommer sterkere tilbake når ting begynner å roe seg og kommer med et innlegg nå og da på gode dager. Vi snakkes plutselig.


Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

Instagram: @celinahansen HER 

Bloglovin: HER

Facebook: HER

Pinterest: HER

Youtube: HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg